or700v2 k.kartına taksitle arıyorum

• Konbuyu başlatan efes
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 3K

efes

Gold
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa900
en sonunda aldım...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: or700v2 k.kartına taksitle arıyorum

Büyük müzik mağazalarını bir dolaş, mutlaka bulursun. Geçenlerde e-postama Simge Müziğin 12 taksitle sattığını gösteren bir reklam gelmişti.

tşk ederim hocam hemen bakıyorum sitesine...

simge müzik 1300 euro yani 2600 tl diyo 12 ay taksit nasıl hocam makulmu? yoksa daha iyi koşullarda biyer biliyomusunuz!

kardeş sıfır alacan için kartada normail inan ikinci ellerini neden ucza satıyorlar hala anlaya bilmiş deyilim şimdiden hayırlı olsun iyi bir secim derim

Yamaha Or700Tr V1 çok temiz evde kullandığım klayvemi 1800 TL'den gitti gidiyor dan taksitle size özel satış yapılabilirim düşünürseniz eğer.

Yamaha Or700Tr V1 çok temiz evde kullandığım klayvemi 1800 TL'den gitti gidiyor dan taksitle size özel satış yapılabilirim düşünürseniz eğer.

tşk ederim hocam ama almışken v2 alayım diyorum , v1 'i v2'ye çevirmek 200 euro yani 400 tl o parayı üstüne koysam zaten v2 alırım. aygılar...

bende ikincie l var ara görüşelim çok temizdir garantiside var taksiite yaparım egemen sezgintek 0536 311 51 21

ilan başlığımı güncelledim...

mrb. arkadaşlar ilan başlığını biraz değiştirdim , or 700 v2 almak istiyorum ama 1500 tl nakidim var kalanını kredi kartımla çektirmem gerek , taksit yapan bi firma varmı ama faizsiz..! (2500tl. max.)

bizde sıfır or700tr v2 var veririz o fiyata faizsiz...beyce müzik aletleri