or700tr v2 alıpda pişman olan varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

waltherp99

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
or 700tr v2 plus
konu korg bölümünde tarafımca yalnış olarak acılmıştır, tamamen kişisel hatam bunda bir art niyet aramayın, ben sadece orda burda or700 hakkındaki şikayetler varsa bir konu altında toplanıp konuşulsı-un diye açdım konuyu, ayrıca art niyet arayanlara söylüyorum sayın can bey eski konuların loglarına bakarsanız or700trv2 yi en katı şekilde savunanlardan oldugumu görürsünüz...

Cevap: or700tr v2 alıpda pişman olan varmı?

ha şunuda belkirtiyim, bu konunun açılmasından rahatsız olmak yerine milletin kuruntularının boş oldugunu ispat etmek daha faydalı olur kanatimce

benim v1 aletim var beni yarı yolda bırakmadı hiç ....

fakat v2 yi kullandım hiçbir fark göremedim.. belki benim editlediğim sesler güzeldi.Şuan satıyorum..pa 800 alacağım...yamaha bana göre değil...üzerinde kendin ritim yazıp ses yazarsan yamaha güzel olur..fakat buna ayıracak vakit bulamıyorum..piyasada çalışııyorsanız en iyi alet KORG.dur...

not :::: bir arada rolanddı..korg aldı..belkide şimdi YAMAHA alır. bilemiyorum...ben şuan ilk sahibi olarak v1 çipli aletimi satıyorum...

saygılar..

işde bir algı yanılgısı pa800 ile or700tr kaşılaştırmak yalnış olur çünkü eşdeger özellikde aletler degil

KONU AÇILMIŞTIR..

Herkes yazabilir görüşlerini..
İyi Günler!..

böyle bir konu açma gereği neden duyuluyor acaba.bu direkt olarak Yamaha kullanıcılarını rencide edecek bir konu.aldığı cihazı kullanamayan varsa piman olur kullanan harikalar yaratır.Yamaha Or700 modelleri bana göre öğrencilerin ve müzisyenlerin vazgeçilmez klavyelerinden olacaktır.

mürhen kardeş sen or700tr kullanıcısı deilsin en azından infonda öyle yazıyo, neden yorum yapıyosun neye dayanarak yorum yapıyosun?

böyle bir konu neden acılır bilitomusun hani senin anlayamadıgın şey nedir; or700 kullanıcıları eksikleri dile getirip çözüm buulmaya varsa hüsnü kuruntular bir daha mevzu edilmemek üzere kapatmak için

mürhen kardeş sen or700tr kullanıcısı deilsin en azından infonda öyle yazıyo, neden yorum yapıyosun neye dayanarak yorum yapıyosun?

ben Or700le org dersi verdim.ve belli bir dönem kullandım. infomda ne yazdığı önemli değil.anca infoma bakarak yorum yaparsın.Or700 alınıp pişman olunacak bir alet değil senelerce kullanılacak bir alet.ben bu işe Yamahayla başladım Yamahayla devam edicem.

konu Korg-Roland-Yamaha kıyaslamasına doğru gidecek bakın görün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...