OR700TR V1 + ix300 mü yoksa PA80 mi?

emirercanayar

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
....
Merhaba arkadaşlar, Edirne'de yani Trakya'da düğün yapıyorum, bu şartlar altında OR700TR v1 + ix300 mü daha iyi olur yoksa Pa80 mi ? Görüşlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler

or700 v2 kesinlikle derim ben çok araştırdım or700 ü dinledım hatta bugun spariş verdım

İx300' ü bilmiyorum ama V1 yapamayıp da Pa80' nin yaptığı fazlalık ne var? Bence iki tanesi daha iyi olur. Aslında V2 her ihtiyacını fazlasıyla görür zaten.

or700 artı gw8 diyeyim ve yeni bir boyut getireyim...

80 almanı tavsiye ederim her ortamada iş yapar geniş ve kullanışlı pratik alet or 700 de güzel alet nevale bol ama seslerde biraz sıkıntı var

Emir bu konu org çatışmasına döndüğü anda seni süresiz banlayacağım haberin olsun :D:D :D Hadi İyi Günler :p :p :p

bence çatışma değil fikir dayanışması olmalı herkes fikrini açıkça beyan etmeli zaten şu zamanda elektronik çok gelişti cihazların hepsi güzel önemli olan kullanmak ve kendine göre derlemektir

bütün aletler iyidir yeterki gerekli işlemeyi yapın üstünde jokey olun.. 80 nin bir artısı sample atılıyo olması yani yeniliğe açık..