- Enst.
- Yok
ben or700 kullanıyorum şimdi benim şöle bir sorunum var: ritimleri kaydederken registration'a kaydediyorum seslerde ritimlerle birlikte oraya kaydediliyor 1 e bastığım seslerinle birlikte kaydettiğim ritim geliyor ..yani anladığım kadarıyla flash belleğin hafızasına değilde kendi hafızasına kaydediyor. ben öle olsun istemiyorum flash belleğin hafızasına ritimlerimi üzerinde seslerle birlikte kaydetmek istiyorum bunu nasıl yapıcam ?
mesela örnek verirsem kendi flas belleğimde olan ritimlere ses ataması yaptığım zaman illa memory tuşuna basarken illa registrationa basmak gerekiyor işte buda registrationa kaydediyor ben halbuki böle olsun istemiyorum sesleri kendi ritmin üzerine yazılmasını istiyorum nasıl yapıcam birtürlü yapamadım yardım ederseniz sevinirim
mesela örnek verirsem kendi flas belleğimde olan ritimlere ses ataması yaptığım zaman illa memory tuşuna basarken illa registrationa basmak gerekiyor işte buda registrationa kaydediyor ben halbuki böle olsun istemiyorum sesleri kendi ritmin üzerine yazılmasını istiyorum nasıl yapıcam birtürlü yapamadım yardım ederseniz sevinirim