or700 v2plus tekno misket ritimi

YİLDİRAYYİLMAZ

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800
merhaba:

ritim yapım aşamasındadır..(editleme)fikir ve yorumlara açığız...fıll-ataklarda koçlar hayhey..vs vardır..
sadece v2 plusda uyumludur....

saygılar
yıldıray

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: or700 v2plus tekno misket ritimi

Hayırlı olsun Yıldıray Abi;
giremiyordum epeydir siteye şimdi öğrendim v2 Plus aldığını. Ben de or700 ya da s650 gibi bir şeyler düşünüyorum.

Memnun musun cihazdan?

Hayırlı olsun Yıldıray Abi;
giremiyordum epeydir siteye şimdi öğrendim v2 Plus aldığını. Ben de or700 ya da s650 gibi bir şeyler düşünüyorum.

Memnun musun cihazdan?

merhaba melih kardeşim..iyidirsin inşaallah...
alırsam bu aletten sonra s950 alırım..
or700 çok farklı ses ve ritim bakımından çok çok kaliteli üzerindeki hoparlör kalitesi saundlar crosslar gümbür gümbür....
ben alete hariçden masrafa girerek mikrofon devresi yaptırdım...oda şahane oldu....
şimdilik en az s950 ulaşana kadar devam ederim....
or700 ilgili sorunların varsa çekinmeden sorabilirsin...

saygılarımla
yıldıray

merhaba melih kardeşim..iyidirsin inşaallah...
alırsam bu aletten sonra s950 alırım..
or700 çok farklı ses ve ritim bakımından çok çok kaliteli üzerindeki hoparlör kalitesi saundlar crosslar gümbür gümbür....
ben alete hariçden masrafa girerek mikrofon devresi yaptırdım...oda şahane oldu....
şimdilik en az s950 ulaşana kadar devam ederim....
or700 ilgili sorunların varsa çekinmeden sorabilirsin...

saygılarımla
yıldıray

nasıl yani or 700e mikrofon devresi derken nasıl ne yaptırdınız tam olarak açıklarmısınız ve sonuçta kaça patladı nedir nasıl kulalnıyorsunuz?

nasıl yani or 700e mikrofon devresi derken nasıl ne yaptırdınız tam olarak açıklarmısınız ve sonuçta kaça patladı nedir nasıl kulalnıyorsunuz?

bu işlem sadece or700 mahsus değil diğel orglar içinde yapılabiliyor.cihazların hiç bir orijinalliği elektronik açıdan bozulmuyor..arka gövdeye sadece mikrofon çakı ve ayar potanslar monte ediliyor..mikrofun orgun kulaklık kısmındanda dinlenebiiyor...devre orgdan bağımsız çalışma özeliğine sahip sadece manuel ayarları kullanıcı yapıyor..yakın zamanda resimlerini atacağım ....
yapılan işlem şuan için deneme aşamasında işlerim yğonluğundan bu aralar ilgilenemiyorum..muhtemelen 2 hafta içinde netleceşek inşşallah...

saygılar
yıldıray

fiyat ne tutuyor çok merak ediyorum

teşekkürler

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri