Or700 V2 plus için Nevale çalışmaları...

• Konbuyu başlatan Dr.Salim
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 20
  • Görünümler : 8K

Dr.Salim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
-
Merhaba arkadaşlar...

Or700 V2plus uyumlu Extreme Set'i çok yakında tamamlıyorum.

diğer yandan da güncellemeler için istekler alınmaya başlamıştır.

güncellemeler için ritim isteklerinizi mp3 şeklinde bize bildirmenizi hatırlatır, tekrar V2plus'cılara hayırlı olmasını dilerim...

Cevap: Or700 V2 plus için Nevale çalışmaları...

salim kardeşim ben bir 10 gün sonra yollayabılicem plusa çevirmek için o zaman zarfında olacak yenilikleride alete yüklüyormusunuz?

salim kardeşim emekleriniz için tüm ekip arkadaşlara başarılar kolay gele teşekkürler

teşekkürler salim extreme seti paket olarak nettenmi alıcaz yoksa yine cd ilemi alıcaz
istek olarakta benim özellikle istediğim ritim var bunun için olmazsa eskişehire bile gelebiirim

sevgili salim bey can beyle bu konuyu çok konuştuk bir önceki extrem sette komalı introları düzgün okumuyodu v1 o nedenle intro yazımlarda dikkat ederseniz sevinirim bide ricam aletteki v2 plustaki başkent 2 4 ritminin introsunun biraz daha uzunu yada midisini yaparsanız sevinirim can beye müzik yollamıştım güncelleme için ankara atım arap ve neşet ertaş köprüden geçti gelin ve bu gün ayın ışığı kırşehir kırıkkale yozgat ağır halayları için introlu ritim saygılar başarılar ankara volkan v 2 plus:))))

teşekkürler salim abi

başkent ritminin full introlu versiyonu güncellemede alacaksınız.
bu zaten yapıldı ve hazır.
ayrıca sayın volkanorg tarafından gönderilen datalar şu an batuh'ta ve inceleniyor.
istek ritimler sadece mp3 gönderilirse yapılacak aksi taktirde kimse bir şey beklemesin.
bu güncelleme sistemi sadece istekler üzerine kurulu ama dediğim gibi örnek mp3 şart.

sevgili salim bey can beyle bu konuyu çok konuştuk bir önceki extrem sette komalı introları düzgün okumuyodu v1 o nedenle intro yazımlarda dikkat ederseniz sevinirim bide ricam aletteki v2 plustaki başkent 2 4 ritminin introsunun biraz daha uzunu yada midisini yaparsanız sevinirim can beye müzik yollamıştım güncelleme için ankara atım arap ve neşet ertaş köprüden geçti gelin ve bu gün ayın ışığı kırşehir kırıkkale yozgat ağır halayları için introlu ritim saygılar başarılar ankara volkan v 2 plus:))))

volkan hocam komalı introlar için, SCALE TUNE tuşuna basarak açılan pencere sağ alt köşede style kutucuğunu işaretlikten sonra istediğiniz komaları vererek kullanabilirsiniz. Bunu, Extreme set piyasaya ilk çıktığında tarif etmiştik.

Moderatör tarafında düzenlendi:

dün v2 plus taktırdım bu gün inceledim ses sistemine taktım yeni kitlerle yazılan ritimler ve saundları harika geliyo sesler çok güzel özelikle yeni kit ritimleri cihazda dagıtmıyor valla çok güzel ellerinize saglık bide rica etsem çiftetelli ve darbuka sololu bi oryental yazabirseniz yeni kitle memnun oluruz çok teşekkürler hayırlı çalışmalar

üstad sabırsızlıkla bekliyoruz. teşekkürler