Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Or700 tr v2Arkadaşlar naçizane görüşlerimi ifade etmek isterim..1-Cihazın sağ hoparlör yanındaki ısınma bana göre normaldir (birçok kişi bu durumu ifade ettiğine göre)..Sanırım orada bir işlemci yada benzeri bir elektronik düzen var mesela ritm yazarken,yani digital rec modundayken o bölgenin daha çok ısındığını normal moda geçtiğimde ısınmanın azaldığını bizzat gördüm..2-Profesyonel orglarda artık hoparlör kullanılmıyor..Tesisata yada sisteme bağlanacağı düşünülerek..Ama biz Türkler kafamıza göre orgumuzu ara sıra dıngırdatmayı sevdiğimiz için Yamaha bir güzellik yapıp cihaza mütevazi birer hoparlör koymuş yani o höparlörlerden fazla bir beklentimiz olmamalı..Sesini fazla açıp aleti fazla zorlamayalım..Herkese kolay gelsin..
Cevap: Or700 tr v2
Arkadaşlar naçizane görüşlerimi ifade etmek isterim..
1-Cihazın sağ hoparlör yanındaki ısınma bana göre normaldir (birçok kişi bu durumu ifade ettiğine göre)..Sanırım orada bir işlemci yada benzeri bir elektronik düzen var mesela ritm yazarken,yani digital rec modundayken o bölgenin daha çok ısındığını normal moda geçtiğimde ısınmanın azaldığını bizzat gördüm..
2-Profesyonel orglarda artık hoparlör kullanılmıyor..Tesisata yada sisteme bağlanacağı düşünülerek..Ama biz Türkler kafamıza göre orgumuzu ara sıra dıngırdatmayı sevdiğimiz için Yamaha bir güzellik yapıp cihaza mütevazi birer hoparlör koymuş yani o höparlörlerden fazla bir beklentimiz olmamalı..Sesini fazla açıp aleti fazla zorlamayalım..
Herkese kolay gelsin..