Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Sevgili OTS bu sesler paylaşıldı. OR700 bölümünde var. Ayrıca V1 elektroları işlendiği zaman harika sesler elde ediliyor. V1' in sesleri de benim çok hoşuma gidiyor. Bunlar da sitemizde var. Ayrıca yamahadunyasi.org sitesinde de var. Sonra Batuh' un yaptığı bir V2 elektro demosu var onu dinlemeni öneririm. Hatta yaptığı 'user effect' ini de paylaştı. Aslında sitemiz yenilenmeden önce çok daha fazlası vardı ama yinede büyük bir çoğunluğu yanilendi. İstersen bunlara ulaşabilirsin.Söylediğim gibi V1 sesleri de bana göre çok çok iyi. Hatta bunların bir çoğunu V2' de de kullanıyorum. Kolay gelsin.
Sevgili OTS bu sesler paylaşıldı. OR700 bölümünde var. Ayrıca V1 elektroları işlendiği zaman harika sesler elde ediliyor. V1' in sesleri de benim çok hoşuma gidiyor. Bunlar da sitemizde var. Ayrıca yamahadunyasi.org sitesinde de var. Sonra Batuh' un yaptığı bir V2 elektro demosu var onu dinlemeni öneririm. Hatta yaptığı 'user effect' ini de paylaştı. Aslında sitemiz yenilenmeden önce çok daha fazlası vardı ama yinede büyük bir çoğunluğu yanilendi. İstersen bunlara ulaşabilirsin.
Söylediğim gibi V1 sesleri de bana göre çok çok iyi. Hatta bunların bir çoğunu V2' de de kullanıyorum. Kolay gelsin.