Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: or700 seslerinin kalitesiEğer alacağınız yada almayı planladığınız alet Yamaha Or700V2 ise tek geçerim hiç düşünmeden alınacak bir alet. Çünkü imkanları geniş aletin ses ve ritm güncellemeleri halen sürmekte. Ritm yönünden güçlü olduğunu siz söylemişiniz zaten gerek batı gerek se Türk sesleri standartların üzerinde bir kalitede bana göre. Sitede Yamaha Or700V2 yi detaylarıyla anlatacak demolar var. Gw 8 de güzel bir alet ama bana göre Or700V2 deki pratiklik yok, üzerinde hoperlör yok. Ses kalitesi Yamaha Or700V2 ye göre daha düşük (bana göre)
Cevap: or700 seslerinin kalitesi
Eğer alacağınız yada almayı planladığınız alet Yamaha Or700V2 ise tek geçerim hiç düşünmeden alınacak bir alet. Çünkü imkanları geniş aletin ses ve ritm güncellemeleri halen sürmekte. Ritm yönünden güçlü olduğunu siz söylemişiniz zaten gerek batı gerek se Türk sesleri standartların üzerinde bir kalitede bana göre. Sitede Yamaha Or700V2 yi detaylarıyla anlatacak demolar var. Gw 8 de güzel bir alet ama bana göre Or700V2 deki pratiklik yok, üzerinde hoperlör yok. Ses kalitesi Yamaha Or700V2 ye göre daha düşük (bana göre)