or700 ritim gamgam style indir

mehmet01

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
or700 v2 plus xd9plus korg pa500tr
or700 plus için üstadlar 3 ritim var biri gamgam style sıfırdan ben yazdım c varyasyonu en iyisi oldu bence.. varyasyon 4 adlı ritmi editledim ben kitlerini .bomba ritim oldu bence halay ritmine pek bisey yapmadım bateri zilini ve crossları editledim bu ritimlere bakınca beni eleştirmeyin bişeyler yapmaya calısıom sadece harika oldugunu iddaa etmiyorm bişeyler yapmaya calısıorm sadece acemiyim ritim konusunda güle güle kullanın:)

Ekli dosyalar

• 2 roman 1 halay.rar
    33.7 KB · Görünümler: 514
Cevap: or700 ritim gamgam style indir

BEN İNDİRDİM ÇALDIM HEMEN BEN HEMEN SÖYLİYİM FİKRİMİ ELLERİNE SAĞLIK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.TEK TEK ELEŞTİRCEM RİTİMLERİ...
VARYASYON4=10 NUMARA OLMUŞ ÇOK GÜZEL RİTİM YANİ 2.VARYASYON KLASİK RİTİM AMA ORAYA ÇOK GÜZEL YAKIŞMIŞ...
9-8 KARMA=BUNU ÇOK HEVESLE AÇTIM GAMGAM STYLE DİYE AMA HİÇ BİR ALAKASI YOK O MÜZİKLE GERÇEKTEN BU OLMAMIŞ:dSADECE SON DAKİ VARYASYON GÜZEL...
HALAY DAVUL=BUDA GÜZEL 1VE 3 ÇOK İYİ AMA 4 TE DAHA GÜÇLÜ OLSA DAHA İYİ OLURDU 3 TE DAHA GÜÇLÜ 4 TE DAHA GÜÇLÜ OLMASI GEREKİRDİ ASLINDA AMA YİNEDE GÜZEL UĞRAŞMAN YETER...

jembey kardeş D akor bas bir dene ama üstadlar ritme eline adarsa acc ksıımları slinirse yenı bıseyler yapılamaya calısırsa gamgam olmasa bile güzel bıseyler olabılır ben acc kısmını yazmayı bılmıoyurm yorumuna tesekur ederım halay ritmini tekrar elden gecırım

bastım ama bi fark olmadı neyse uraşanlar olur inş

kardsm ellerıne sağlk 9.8 ler guzl gamgam ın 4. Varyasyn super teş ama bn satıyorm

paylaşım için teşekkürler. emeklerinize sağlık