or700 gercek ritimleri yokmu?

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
ustalar gercek or 700 ün ritimleri bol degilmi?

cokmu az ritimleri var?

tyros ritimleri veyada yamahanin öteki modelerinin ritimlerini okumuyormu or700?

kusura bakmayin cok soru soruyorum
bu v2 bile ilgimi cekiyor icindeki seslere bakinca hemen hemen tüm bizlere lazim olan sesler bulunuyor fakat v2 yaptirmak icinde cevabimi alamadim burdanda yani almanyadada v2 yapan yok burdanda orgu tr ye yolasam büsürü para arti v2 yaptirmak para insan sasiriyor.

saygilarimla

Cevap: or700 gercek ritimleri yokmu?

v2 plus yaptır dırek ama orgu gondermen lazım baska yolu yok

arkadasım benim org v2 plus normal halini, gormedigim icin sana birsey diyemeyecem ama v2 yapmak ta bana gore yanlıs anlama hayal kırıklıgı neden dersen orga takılan cipteki ritimler bekledigin gibi olmayabilir aynı sekilde seslerde o sebebten v2plusu iyice arastır derim bana sorarsan

emreyusuf usta ozaman or700 hic cip felan taktirmasak daha iyi olur herhade bosuna para vermeye gerek yok sanirim

cünkü or700 yaninda 4 gby türkisch usb veriliyor icinde neler var bilmiyorum
fabikasyonundan geliyor bu usb yani cakma degil icinde sadece türk lere ayit ritimler varmis öyle yaziyor

ileki alacamdan degil ama cok enteresan fiyat konusuda cok enteresan

saygilarimla

orgu aldysan kullan almadysn vazgec bnce daha guncel bı alet at rıtm ses sıkıntısı çekme

daha almadim korgpa600 QT aldim

ama daha öncede yazmistim elime cok ucuz gecti 2 ci org olarakta alabilirim ama sizlere danisayim dedim fakat hic iyi bir alet diye duymadim simdiye kadar.

zaten satilmista olabilir
neyse cevabiniza ayriayri tesekürler siz daha iyi bilirsiniz cünkü ben hic kulanmadim

saygilarimla

bn kullanıyorm ama satıyorm korga gecıcem en mantklsı korg

emreyusuf usta ozaman or700 hic cip felan taktirmasak daha iyi olur herhade bosuna para vermeye gerek yok sanirim

cünkü or700 yaninda 4 gby türkisch usb veriliyor icinde neler var bilmiyorum
fabikasyonundan geliyor bu usb yani cakma degil icinde sadece türk lere ayit ritimler varmis öyle yaziyor

ileki alacamdan degil ama cok enteresan fiyat konusuda cok enteresan

saygilarimla

kardes 4 gb usb dedigin uc kurusluk birsey orggun ustune yukledigi ritimler teneke gibi sesler desen memnun kalmayacagına eminim cip taktırma desem bu işten ekmek yiyenlere saygısızlık olur cunku bende cok heveslerle almıstım ama hayal kırıklıgı yasadım acıkcası yinede sen bilirsin