Cevap: Or700 ev ses sistemi yardım
İsterseniz ben yardımcı olayım eğer pc niz var ise size önerim kendiminde yaklaşık 4-5 yıldır kullandığım logitec 5500 höpörler seti ve pc takılacak cravtive soun blater x-fi elite pro ses kartı yaklaşık toplam 1000-1200 tl arasına toplanır ama müzik dinlemek ses kartına midi bağlantısı jak girişleri vs. var beraberinde müzik dinlemek için mükemmel sistem. logitec 5500 serisine optik veya koaksiyel olarak kullanarak ev sinama sistemi yapabilirsiniz ayrıca ben sol sağ (L,R) olarak orktan alacağınız steoe çıkışı 100 tl bir çevirici ile (ben aldım) 44000 herz de optik sinyale çevirip logiteğe optik olarak girip müzük dinleyebilirsiniz veya stero koaksiyel çevirici ile koaksiyele çevirip logiteğe girebilirsiniz.bende behringerin fx XENYX 1832 mixeri var mixere girip mixerin steo çıkışını steo optik çevirici ile çevirip logiteğe giriyorum logitek hem anfi hem üzerin de dts ve dolbi digital sinyalleri okuyabilen sistem vardır.Sesi 1 cı sınıf olmayabilir ama mükemmele yakın ses verir mükemmel ses sistemleride 4000-5000tl den başlıyor.Çok amaçlı kullanabilirsiz. Ben bununla tek logitekle bilgisayardan düğün yaptım. 2 logiteği optik sistemle parelel bağlayıp 2 inde 2kat ses alısınızki 700-1000metrekarelik alanı rahat ses olarak besler.