or 700 v3 çıkack mı??

• Konbuyu başlatan nakee
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 5K

nakee

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
>>korg pa 3x>>
slm arkadaşlar..henüz bir kaç aylık or 700 kullanıcısıyım..açıkçası amatörüm...orgumdaki zurnalar doyurucu değil bana göre.. 2-4 ritim açtığımda hangi sesi kullanacağımı bilmiyorum canlı bi ses bulamıyorum çünkü or 700ün v3 ü çıkacaksa lütfen edi zurnayı da ekleyin yamahadan daha canlı ve doyurucu sesler bekliyorum bu sadece benim görüşüm..kimsenin kızmasını istemem hepinizi çok seviyorum saygılar :) :)

Cevap: or 700 v3 çıkack mı??

La zurna ile hiç çaldınmı denedinmi

Bende tam profesyonel anlamda çalamıyorum.Ancak düğünlerde daha önceden korg i30 ile çalarken bayağı zorlanıyordum.Yamaha or 700 v2 aldım.Tuşlar çok hafif geldi.Oyuncak orglar gibi geldi bana.Bir haftamı sadece tuşlara alışmaya ayırdım.Şu an gayet iyi,Sesler konusunda hepsini beğendim elektro bağlamalar hariç,özellikle canlı olarak zurna sesleri ile çalarken gerçekten muhteşem adete yürü diyor.0r 700 v2 çalarkene korg i30 da zorlandığım kadar zorlanmıyor.Açıkları bayağı kapatıyor bana göre.V3 çıkarsa da mp3 uzantılı dosyaları okumasını bekliyorum.Sanırım bu da yazılım ile ilgilidir.Yapılabilir.

EVET La Zurna İşini Gorur Biraz Da Sesi Kendin Gelistir

tavsiyeleriniz için teşekkürler...:)

v2 deki zurnalar edi zurna gibi olmasada bence çok güzel

merhaba,

or700tr v3 olmayacak.aslında bundan sonra yamaha için bir modifikasyon yapılacağını da sanmıyorum.

üstad v2 deki zurnaları bğenmedinse yapacak birşey yok. zurnaşarın hepside birbirinden güzel. sadece seende biraz illeyeceksin o kadar.

üstad v2 deki zurnaları bğenmedinse yapacak birşey yok. zurnaşarın hepside birbirinden güzel. sadece seende biraz illeyeceksin o kadar.

henüz v2 yaptırmadm yakında yaptıracam inş..yada psr 9000 alırım