OR 700 V2 nasıl buluyorsunuz?

Piyanist_309

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland GW8 v2,Yamaha Or 700 v2
Bu konudaki yorum ve düşüncelerinizi paylaşın...(Bu klavyeyi kullanan ve kullanmakta olan arkadaşlar yazarsa iyi olur.)

Cevap: OR 700 V2 nasıl buluyorsunuz?

Bence çok iyi bir klavye düz olarak midi çalma bölümünden mp3 okuma imkanı ile desteklense daha güzel olur.

mp3 okumaması bir eksiklik fakat geri kalan kısmı cok güzel en azından yeni teknoloji bazı orglar gibi arkasından kart takılmıyor veya kartın evde unuttuğun zaman org sıfır olmuyor(anlamışsınızdır herhalde) üstünde bol ritim var. hem batı hem türk.isterseniz v1 oluyor isterseniz,v2 daha ne olsun saygılar.ha bu arada 2 adet flaş bellek okumasıda büyük avantaş.

Bazı ürünleri fiyatına göre kıyaslamak lazım , sıfır olarak satılan org lar arasında 2500 tl civarı fiyatı olan tek org sanki surekli kıyaslandıgı pa800 den yaklasık 1500 tl daha ucuz neredeyse yedek bir org daha alınabilicek para . Bu miktar göz önunde fiyat performans özelliğini baz alırsak alınabilcek en guzel org. Daha iyi org lar var muhakkak ama çok pahalı arada ki 3-5 özellik için o kadar fark değmez dıyorum

ben org alırken tam 3 ay arastırdım ,piyasada ki tum aletleri denedım diyebılırım daha iyi aletler olmasına karsılık verilen paranın karsılıgını aldıgım, o parayı hak eden tek org or700v2

Ben de uzun yıllar korg kullanıcısıyım ve kesinlikle korgdan vaz geçmem diyordum ancak araştırmalarımda gördüm ki Yamaha Or 7oo v2 harika bir alet hele şimdi ritim yazmaya başlayınca dahada zevkle çalıyorum....

Moderatör tarafında düzenlendi: