or 700 v2 kullananlar yardım ederse sevinrm

• Konbuyu başlatan nakee
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görünümler : 3K

nakee

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
>>korg pa 3x>>
arkadaşlar v2 si olanlar user deki ritim ve seslerini paylaşırsa sevinirm not :v2 plus değil v2 olanlar

Cevap: or 700 v2 kullananlar yardım ederse sevinrm

merhaba,

benim V2 user'larda bulunan ritim ve ses'leri aldığım dosya deposu alttaki linkte mevcuttur. ritim ve sesleri kategorilendirdim işine yarar. aynı zamanda USB yüklendiğinde hazır arşiv olarakda kullanılmakta..

kolay gelsin..

File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server

Moderatör tarafında düzenlendi:

yardımcı olmayı çok isterdim ama benim plus oldugu için yardımcı olamıyorum.haydarali abimize teşekkür ederiz paylaşımından dolayı.

eyvallah yasinim.. ne demek...

var ise paylaşmak lazım..

Bana mı öyle geliyor. Genellikle Yasin ve Haydarali kardeş hemen herkesin imdadına yetişiyorsunuz. Adeta yarış içersindesiniz. Helal olsun size.. Allah gönlünüze göre versin..

forumda 2 tane ritim paylaştım eğer senin kullandın alet kitlerini desteklerse kullanabilirsin kardeşim bir dene

çok sağol haydar abi :)

forumda 2 tane ritim paylaştım eğer senin kullandın alet kitlerini desteklerse kullanabilirsin kardeşim bir dene

abi benm v2 plus zten uyar herhalde çok sağol emeğine sağlık :)

Bana mı öyle geliyor. Genellikle Yasin ve Haydarali kardeş hemen herkesin imdadına yetişiyorsunuz. Adeta yarış içersindesiniz. Helal olsun size.. Allah gönlünüze göre versin..

yorumun için çok teşekkür ederim mustafa abi. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. salim abi butuhan abi ve can abinin üstünden biraz yükleri alalım herşeye yetişemiyorlar. o yüzden biz yardımcı olalım yani. yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. SAYGILAR

yasin kardeşim bana or700 plusu msn de cozdurdu tek tek anlattı ritimlerini userlerini reglerini paylastı tektek . mustafa abi de herseyı cevaplamaya calısıyor yardım ediyor cok tesekurler yardım etmeye calısan mustafa abi ve yasin kardeş ve sizin gibi yardımcı olmaya calısanlara