Konuya cevap cer

Sanırım burda bir açıklama yapsam iyi olacak:

Birincisi, sevgili Salim emek hırsızlığı olarak belirtmişsin ama bence bu doğru olmamalı, çünkü bu ritmleri isteyen herkes istediği gibi rahatlıkla bulabilir. Böylece V1' e bu ritmler yüklenirse, org V2 mi oluyor? Eğer öyleyse, biz şimdiye kadar aldatılmış ve kazıklanmışız...

İkincisi, Kitler farklı olduğu için zaten orijinal haliyle V1' de kullanılamaz. Sadece fikir verir ve artı aleti tanıtmış olur bu da bir çeşit reklamdır ve benim paylaşma amacım da zaten bunun içindi. Örneğin böyle bir çözümle yetinilecekse ben de ikinci el bir V1 alır üzerine yüklerdim ve o kadar para verip sıfır V2 almazdım. Düşünün katalitik konvertör olan araçlar kurşunsuz benzin kullanırdı. Bu benzini 92 model yerli arabaya koyduğunuzda arabanın modeli ve işlevi mi yükselmiş oluyor?

Üçüncüsü, Zaten profesyonel anlayışla bu aleti kullanan insanlar, orgun üzerindeki ritmleri hiç değiştirmeden asla kullanmıyorlar. Örneğin ben piyasada çalışıp bu işten ekmek kazanmadığım halde, çaldığım parçaların hiçbirinde orgun üzerindeki ritmleri orijinal haliyle kullanmıyorum. Eminim siz de böyle yaparsınız ve bir çok kişide böyle yapıyordur. Zaten kalıp olarak ritmlerin çoğu birbiriyle aynı. Bu arada programlarla aktarım yaparak ritm kullanan çok kişi var. Hem ritmlerde ki enstrümanları değiştiriyorum, hem vuruşları değiştiriyorum hem de her parçaya farklı akor uyguluyorum.

Dördüncüsü, eğer bu ritmler yeterliyse neden güncelleme yapılıyor? Çünkü herkesin her parçaya göre istediği ritm isteği farklı da ondan. Dikkat ederseniz hala piyasada ki bazı kartlara yapılan ritmlerden istekler var.

Beşincisi, gerçekten böyle algılanacağını bilseydim, bu konuyu paylaşmazdım. Çünkü bu sitede emek hırsızlığı yapmayacak nadir kişilerden biriyim artı sürekli olarak, hiç karşılık beklemeden etrafıma emek harcayanlardan biriyim. Çünkü mesleğim zaten bunu gerektiriyor. Gerçekten bu yaklaşıma kırıldım. Herhalde bu emek hırsızlığıyla artık V2 satışları olmaz...  Aslında bu benim yaptığımı Yamaha' nın temsilcisisin yapması gerekirdi... Böylece en iyisi bu paylaşımı silmek.

Geri