or 700 tr v1 tempo kilidi varmı ?

dj-ramon

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 800 BABA
slm üstadlar geçen bir şey farkettim pek kulanmıyom bu özelliği ama tempo kilidi varmıydı bu orgta varsa nereden yapılıyor ve nasıl iptal ediliyor cevap verirseniz sevinirim saygılarımla...:confused:

Cevap: or 700 tr v1 tempo kilidi varmı ?

slm dj ramon
function style setting tempo hold kilitliyor reset acik sekli
ritimi durdurmadan hangi style gecersen hold da ayni tempoda devam eder
styli durdurdunmu baska styl alirsan ozaman otomatik olarak kayitli oldugu tempoya döner

eyw ahmetkokur cevabın için teşekkür ederim hanene teşekkür ekledim saygılarımla....

kardeş benım bıldıımde freze varya onu acmazsan kıtlemez genede yanlıs yonlendırmeyım ben oyle bılıyorum freze kıtleme tusudur freze yı açmazan her rıtım farklı cıkar

freeze reg seslerle ilgili

ritim değiştirirken tempo lock yapmak için pratik olarak direct access + start stop butonuna basabilirsin

anladığım kadarıyla arkadaş ritimlerin aynı tempoda saeyretmesini istiyor.evet piyanits19 arkadşaın dediği gibi freeze özelliği bütünüyle herşeyi donduru.ama freeze ayarlarını iyi yapman lazım.tek bir freeze ile bütün herşeyi halledebilirsin.sitede salim arkadaşımızın freeze ayarları ile ilgili bir konusu olması lazım.ben devamlı freeze açık kullanıyordum bütün işimi görüyordu.

anladığım kadarıyla arkadaş ritimlerin aynı tempoda saeyretmesini istiyor.evet piyanits19 arkadşaın dediği gibi freeze özelliği bütünüyle herşeyi donduru.ama freeze ayarlarını iyi yapman lazım.tek bir freeze ile bütün herşeyi halledebilirsin.sitede salim arkadaşımızın freeze ayarları ile ilgili bir konusu olması lazım.ben devamlı freeze açık kullanıyordum bütün işimi görüyordu.

arkadaşın bahsettiği tempo kilidinin freeze tuşu ile uzaktan yakından alakası yok

arkadaş ritim değiştirince ritimin temposunun sabit kalması ve ya değişmesi ayarını nereden yapabileceğimizi soruyor. bildiğimiz gibi korg'un pa serisi aletlerinde panel üzerinde tempo lock tuşu var. ancak yamahada bu işlem menü içerisinden yapılıyor. menüye de pratik olarak girmek için direct access + start/stop tuşuna basabilirsiniz

eyvallah ben korgtan gectım yamahaya dedıım gıbı basıma hıc gelmedi demekkı benım ayarlıymıs

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

slm dj ramon
function style setting tempo hold kilitliyor reset acik sekli
ritimi durdurmadan hangi style gecersen hold da ayni tempoda devam eder
styli durdurdunmu baska styl alirsan ozaman otomatik olarak kayitli oldugu tempoya döner

ahmet okur kardeşimin dediği doğru.function style setting giriyorsunuz altta tempo --hold reset ayarından değiştiriyorsunuz
saygılar