or 700 sahiplerine!!

• Konbuyu başlatan nakee
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görünümler : 3K

nakee

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
>>korg pa 3x>>
arkadaşlar orglarınızı satarken düşük fiyata satmayın orgunuzu da hafife almayın neye sahip olduğunuzun farkında olun lütfen .. saygılar

Cevap: or 700 sahiplerine!!

Peki bir daha yapmayız bizi bağışla

heleki or 700 v2 plus 'u yok fiyatına veriyorlar .... arkadaşlar piyasayı alt üst etmeyin....

arkadaşlar orglarınızı satarken düşük fiyata satmayın orgunuzu da hafife almayın neye sahip olduğunuzun farkında olun lütfen .. saygılar

hocam ikinci el piyasası maalesef böyle,bazıları hemen satılsın diye fiatı çekiyolarda çekiyolar,sonuçta ikinci el,

şunuda unutmamak gerekir,senin kullandığın orgla benim kullandığım org arasında mutlaka fark vardır,genelde fiatı düşük orglar çok haşat olmuş dikkatsizce kullanılmış hor kullanılmış orglardır,SONUÇ olarak adam diyo bu orgu normal ikinci el piyasası değerinde satamam kimse almaz zaten hor kullandım düşüncesi ortaya çıkıyo,satıcının verdiği fiatıda gören piyanistler diğer satılık aynı marka org'uda o fiata bekliyolar,

şimdi sen çok temiz kullanmışsın,misal 2300 istiyorsun,peki bu adamda çok hor kullanmış budamı 2300 istesin o zaman kim alacak bu orgu,bu adam nasıl satacak bu fiata tertemiz orglar dururken piyanist hor kullanılmış orgu aynı fiata alırmı,

tertemiz orgu düşük fiata veriyorlarsa ya sıkıştığından acil nakit lazımdır,yada başka sebeb olabilir,keyfi olamaz,

bu tüm seri ve marka orglar için düşüncelerimdir,

saygılar

Zafer 1983 e aynen katılıyorum bu herkonuda tabudur bencede...

valla benim klavyem 8 9 ay önce alınmış bi kalveyydi or700 diil psr s710 alırken 2300 liraya aldım fakat satmak istediğimde tünelde 1100 dediler 1200 lira zararına bir alet satılrmı arkadaşlar bu kadar ölücülük olmaz siz siz olun klavyenizi tünel yada aslan handan satmayın bu benim tavsiyem deil aslan handaki bir dükkan sahibinin tavsiyesidir bu piyasa böyle ne yazıkki

bende katiliyorum nake arkadasa bencede dusuk fiyatlara satmayin ki piyasa belli olsun 1250 euro sifir az degil siz kalkip 2000 tl gibi fiyata satiyorsunuz ki v2 ler o fiyata gidiyor ve ondan sonrada piyasa ona gore sekilleniyor bende orgumu satiyorum kismetse tyros a gecicem ama beni arayanlar dun 2050 satildi diyerek senin fiyatin yuksek 2000tl gibi fiyatla karsilik veriyorlar haklilar onlarda suc yok piyasada bir kac kisi dusuk fiyatlara satarsa oyle olur bende olsam bende almam ama korg olsa isin rengi degisiyor cin mali pa55tr bile 1800 1900 liralara satiliyor.

özellikle "garantisi devam" v2 veya plus'ların horlanmış cihazlarla aynı niyetle satılmasına açıkçası UYUZ oluyorum..