Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: OR 700 Plus V2 Output L+R Kablosu Nasıl OlmalıŞöyle birşey de denedim: aynı kabloyla bilgisayarın kulaklık girişinden ses aldım ve oynattığım mp3'ü orgun aux girişinden dinledim burda da netice aynı. Aynı şekilde tek yönlü ses alıyorum. Pc'nin mikrofon girişine değil de mikrofonun diğer ucundaki , adını hatırlayamadığım girişten bağlanıyorum. Peki bu kabloların orijinalleri de aynı neticeyi mi verir? Olması gereken nedir? Nereden orijinalini temin edebilirim?
Cevap: OR 700 Plus V2 Output L+R Kablosu Nasıl Olmalı
Şöyle birşey de denedim: aynı kabloyla bilgisayarın kulaklık girişinden ses aldım ve oynattığım mp3'ü orgun aux girişinden dinledim burda da netice aynı. Aynı şekilde tek yönlü ses alıyorum. Pc'nin mikrofon girişine değil de mikrofonun diğer ucundaki , adını hatırlayamadığım girişten bağlanıyorum. Peki bu kabloların orijinalleri de aynı neticeyi mi verir? Olması gereken nedir? Nereden orijinalini temin edebilirim?