Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: öneri-satıyorum-alıyorum bölümlerinin kaldırılmasını istiyorumburaya ben 2009 da üye olmuştum herhalde sonradan bir hata olup çoğu kişinin üyelikleri silinmişti bende tekrar 2010 başlarında tekrar yeniden üye oldum müzik aletlerine çok düşkün olduğum için bu forum sayesinde bir org aldım yaşımda 53 şimdilik çat pat bişeyler öyrendim şimdide bir üst model bişey alırım diye satılık ilanına koydum satılsın veya satılmasın hiç önemli deyil yalnız (satıyorum arıyorum diyer forumlarda olduğu gibi buradada olmalı)bir de beni üzen profilimdeki fotoğrafın silinmiş olması belki merak edersiniz acaba resim neydi diye (bayrağımızın resmiydi)Bizzat kendim düzenledim buyrun resminiz ve üyelik tarihinizSaygılar Berkcik
Cevap: öneri-satıyorum-alıyorum bölümlerinin kaldırılmasını istiyorum
buraya ben 2009 da üye olmuştum herhalde sonradan bir hata olup çoğu kişinin üyelikleri silinmişti bende tekrar 2010 başlarında tekrar yeniden üye oldum müzik aletlerine çok düşkün olduğum için bu forum sayesinde bir org aldım yaşımda 53 şimdilik çat pat bişeyler öyrendim şimdide bir üst model bişey alırım diye satılık ilanına koydum satılsın veya satılmasın hiç önemli deyil yalnız (satıyorum arıyorum diyer forumlarda olduğu gibi buradada olmalı)
bir de beni üzen profilimdeki fotoğrafın silinmiş olması belki merak edersiniz acaba resim neydi diye (bayrağımızın resmiydi)
Bizzat kendim düzenledim buyrun resminiz ve üyelik tarihiniz
Saygılar Berkcik