Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Bu sorularınıza genç GW8 ciler cevap verecektir.hocam merhaba ilk başta paylaşmlarınız için ok teşekkür ederim bir iki sorum olacaktı hocam. roland gw8 var bende sample ses nasıl yükleriz? usb deki ritimleri nasıl klavyeye yükleyebiliriz?mp3ten karaoke özelliğini deniyorum ama ses boğuk çıkıyor vede sadece müzik kalması gerekirken sanatçının sesini de veriyor bunu nasıl yaparız veya hangi formatlardaki müzikleri karaoke yapabiliriz?birde bazı mp3leri çalmıyor neden? cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
hocam merhaba ilk başta paylaşmlarınız için ok teşekkür ederim bir iki sorum olacaktı hocam. roland gw8 var bende sample ses nasıl yükleriz? usb deki ritimleri nasıl klavyeye yükleyebiliriz?mp3ten karaoke özelliğini deniyorum ama ses boğuk çıkıyor vede sadece müzik kalması gerekirken sanatçının sesini de veriyor bunu nasıl yaparız veya hangi formatlardaki müzikleri karaoke yapabiliriz?birde bazı mp3leri çalmıyor neden? cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
demodaki asma davul v1 de varmıydı kafama takıldı