Okursaniz sevinirim.....

baris aksut

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa900 pro
Sayin muzisyen arkadaslarim,ben hollandada yasayan gurbetcilerden biriyim,yaklasik 2 aydan beri trakya muzige uyeyim,yanliz turkiyedeki org fiyatlari cok ucuk sizler icin uzulmedim desem yalan olur,size kisaca 2 el fiyatlari hakkinda bilgilendirmek istedim yanliz bu orglar tamamen evde kullanilmis hatta cogu almis kullanmamis bile,ben burda alip satiyorum onun icin hepsini taniyorum..

roland e16 dan e 96 kadar 50 euro ile 100 euro arasidir
roland g600 den g1000 kadar 100 euro ile 200 euro arasidir
gw 7 ve gw 8 e2 250 euro ile 350 euro arasidir ve gw 8 lerin cogunun da 6 ay ile 1 yil garantisi vardir,

gem wk 4 6 8 se ler ise 200 euro 250 euro arasidir..bunun gibi size cok ornek veririm,boyle giderse artik turkiye ile calismak isterim hepinize saygilar selamlar....

Cevap: Okursaniz sevinirim.....

Butur haberler daha onceden duyduk yurtdısından buraya bıze gelene kadar vergısı cartı curtu fıyatı 2ye 3e katlıyo

ben turkiyeye 8 tane org getirdim oyle vergi gumruk falan yok onlar 10 sene oyceydi,bu yaz 2 tane g-600 getirdim birini ogluma verdim birini kendim aldim muzisyenim dedik elimizi kolumuzu sallayarak gectik yani,bu yaz minubuse doldurup getirecegim kismetse

korg yamaha yokmu
arkadaş

suan a2000 lerin ikinci elleri dusmedi ama yeni fiyati 1700 euro tyroslar dustu 1000 ile 1500euro arasi tyros 3x bulabiliyosun ki bu aletler trdeki gibi muzisyenlerin degil tamamen hobi icin alan insanlar,cogunun kutu ile faturasi yaninda oluyor

güncel klavyelerin fiyatı önemli... mesela pa3x,pa800,tyros4,audya5t nin 2. el fiyatlarını yazar mısınız? selamlar.

hocam korg pa serleri yokmu onların fiyatları ne durumda...

korglarin fiyatlari normal bugun bir arkadas aldi tesaduf 3 aylik korg pa3x aldi 1950 euro verdi,pa 80 ler 500 ile 800 arasidir korg lari araplarla misirlilar alir onlara cok satariz,zaten yakinda araplarin kendi yaptiklari setler var onlarida sizlerle paylasacagim

francesko arkadasim ben pazarci degilim,yazimin basini okursan sizler icin uzuldum dedim ucuk fiyatlardan dolayi,dalga gecmene gerek yok ozaman bende sana diyeyim ben keriz degilim pa80 2000-2500lira vercek kadar