okulumuza org almayı düşünüyoruz yardımcı olur musunuz

denizkazan

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
yamaha a300tr v2
merhaba sayın yamaha kullanıcıları değerli abilerim. biz okulumuza bi org almayı düşünüyoruz ama tek başımıza karar vermeden önce tecrübeli abilerimizden yardım almak istedik. ben a300tr veya a1000tr düşünüyorum bize fazlasıyla yeter diye. alette istediğimiz özellikler en başta kaliteli türk ritimleri ama bunun yanında yeri geldiğinde bize batı sesleriyle örneğin keman gibi çello gibi seslerde fon müziği tarzında bişeyler yapabilmesi. org için ayırabileceğimiz maximum bütce 1000-1500 tl arasıdır. önerebileceğiniz başka aletler varsa tavsiyelerinizi bekliyoruz şimdiden teşekkürler...

Cevap: okulumuza org almayı düşünüyoruz yardımcı olur musunuz

eğer illede YAMAHA değilse nacizane tavsiyem ses olsun ritim olsun ve kullanım kolaylığı olsun korg ve roland serileride iyidir yani roland serisinden em2000 yada korg dan pa60 modelleri ıyıdır tabıkı butce meselsi dar oldugundan dolayı bu modellerı verdım yoksa dırek pa80 yada pa800 de olabılırdı saygılarımla...

daha profesyonel bir keyboard olan Yamaha OR700 V1 Tr tavsiye ederim.bütçenizde bu klavyeyi almaya müsait gözüküyor.karar sizin.Marşlara,türkülere,okul ve çocuk şarkılarına dolu dolu altyapılarla eşlik edebilirsiniz.Sesler daha zengin OR700de.

mürhen üstad haklı.ses yukleme dısında herşeyi snırsız bı cihaz bendede or700 v2 war cok memnunm.

Bence de 1500 TL'ye OR700 TR V1 rahatlıkla bulunabilir. A1000' den çok daha fazla seçenek sunar. Her işinizi de fazlasıyla görür.

bence korg pa 55 tr derim,,türk rtm ve sesleri çok güçlü aradığınız herşeye cvb verir,,türk sesleri sampler bi şekilde yüklü kaliteli sesler rtmler var,,illede yamaha diyosanız or 700 tr v1 derim o paraya,,bana kalırsa direk korg pa 55 tr,,

or 700 v1 almanı tavsiye etmem alırsan v2 al derim,,çünkü v2 cıkınca v1 ler öldü,,satmak da mesele,,satamazsınız kolay kolay,,ama pa 55 tr satmaya kalktıgınız gün dahi satabilirsiniz,,karar sizlerin

Korg PA55TR - YAMAHA Psr a1000TR önermem çünkü Siz okul için diyorsunuz, yani öğrencilere açık ve sürekli kullanılabilecek cihaz olduğundan teknik sorunlar yaşandığında birçok bürokrasi uygulanabilir ve Bu yüzden sıfır alet almanız yani Garantili bir alet almanız en makülü, sonuçta 2. el bi cihazın tamiri sorun yaşatabilir..Bu yüzden Yamaha Psr a300tr v2 modelini öneririm veya Psr or700tr v1'de olabilir.. O kadar fazla para veremeyede gerek yok :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

çok para harcamaya gerek yok, a300tr iyi olur.

roland gw8 var 6 aylık 1100e bırakırım düşünürseniz sesleri ço0k temiz güzel bir klavyedir

Bende ROLAND GW 8 tavsiye ederim. Ama aletin üstünde hoparlör yok. Prelude modeli olmayanı tavsiye ederim. Soundları çok iyi. Dediğiniz seslerin de en doyurucu versiyonları mevcut. Kendim bizzat kullanıyorum bir kaç aydır. USB ile ritim yükleyebilirsiniz. Ses yazabilirsiniz. Nevalesi fena sayılmaz. Bir düşünün bence... Roland gw 8 modeli...