Konuya cevap cer

Cevap: Okan09 için a2000 kısa kısa demo by_ümit

a2000 wav kaydediyor bende onları program ile mp3 haline getirdim tabi ses kalitesi düştü benimde. Ayrıca benim kızdığım nokta bilinçsiz ve amatör acemi olup orgtan anlamayanlar bir bellemişler korg , çöp olsa korg diye şartlanmışlar hele bazı cahiller var yok korg düğün orguymuş yamaha bilmem ne orguymuş yani bu kadar saçma bir şey olurmu , yıllardan beri piyasadaki emo, cevo gibi uzmanlar hep korg a çalıştı bu çalışmalar korgu göklere çıkardı en sonunda emo bir el attı yamaha ya yamaha şaha kalktı birde tabi yamaha artık eski yamaha değil o a1000-or700 ler zamanından çok çok üst noktada sound kalitesine sahip ayrıca ben ketron sx3000 de kullanmıştım o da ayrı bir kalite ama değeri anlaşılamamış ve tünel müziğin beceriksizliğinden ilgisizliğinden ayaklara düşmüş bir aletti.Haaa bu arada ben iki kere korg aldım biri i30 gerçekten süper kaliteydi birde müzik hayatımda ki en rezil org olan pa55tr tam bir rezillikti berbat br sound ve kol gibi bir kazık işte korg bu kazığı pa600 ve 900 ile sürdürüyor malesef ve ben marka fanatiği değilim .

Geri