Oğlumun geleceği için yardım istiyorum

hakan_erz

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha or700v2pulus
oğlum sbs den 424 puan aldı ama yanlış tercihten dolayı istyediği okullar (liseler) gelmedi bizde güzel sanatlar lisesine baş vurduk 10 gün sonra yetenek sınavı bu sınavda ne giibi sorular çıkacar veya nasıl olacak bilemiyoruzz bilgisi olan bu konuda yardımlarını bekliyorum 5324371005 hakan konuyu nereye açacağımıda bilemedim TŞK

Cevap: oğlumun geleceği için yardım istiyorum

Dostum bunu en iyi Müzik öğretmenleri bilir. Sana bir telefon numarası vereceğim. Ondan bilgi edinebilirsin. Özeline yazıyorum. Selamlar.

36 yaşında liseye giden oğlun var maşallah öncelikler, hayırlısı olsun diyorum..
sanırım erzurum güzel sanatlar ve spor lisesine gidicek erzurumda oldugunuz için bu Erzurum Güzel Sanatlar Ve Spor Lisesi lisenin internet sayfası, ayrıca güzel sanatların hangi bölümüne gidicek eger müzikse genel müzik bilgisini, kulagını, ölçmeye varsa çaldıgı bir ensturuman ve sesini ölçmeye yönelik testler yaparlar, google danda aratırsanız önceki soruları paylaşanlar vardır, bide bence çalışsın ama memleket malum biraz torpilde olsa hani fena olmaz kanaatindeyim üstadım, inş hayırlısı olur evladımız için....

Maalesef bazı yerlerde torpil daha çok ön plana çıkıyor. Hele hele müzik olunca. Arkadaşım Gazi güzel sanatlar fakültesinden mezundu ve zamanında hatırı sayılır bir gazetenin reklam ajansı müdürüyken, kendi oğlunu Ankara güzel sanatlar lisesinin müzik bölümüne sokamamış sadece resim bölümüne sokabilmişti ama her yer öyle değil tabi.

Cevap: Oğlumun geleceği için yardım istiyorum

hakan kardeşim bu puanla istediyi yerin gelmemesine üzüldüm ama ek tercihleri deneyin bütün liseleri yazın bu puanla muhakkak bir yer gelir olmadı memleketteki en iyi düz liseyi tercih edin derim bu puanı aldıgına göre oğlun yetenekli bence benim oğlumda şimdiki adıyla sbs den 398 puan almıştı çok şükür bu yıl bursa uludağ üniversitesi eğtim fakültesini kazandı darısı işallah bütün dostlarımın evlatlarının başına ben güzel sanatları düşünmeyin derim sizin çocuğunuz iyi bir bölümü kazanabilecek yetenekte allah tamamına erdirsin işallah

Bu alana bir cevap yazın...