Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Dostum sana şöyle anlatıyım4 lük nota değerini biliyomusun mesela ?Bildiğini farzediyorum4 lük süreyi 3 eşit parçaya böleceksinnasıl olacak dersenmesela elinde ölçülendirme yapıyosun aşağı- yukarıyukardan aşağı başladın aşağıya tam inmeden 3 notanın biri biter aşağıya inersin sonra yukarı tekrar çıkarken 2. nota biter ve en son elin eski pozisyonuna dönene kadar da 3. nota biter şimdi kağıt falan olsa çizer anlatırım da burda çiziliyosa bile nasıl olduğunu tam bilmiyorum inş anlamışsındır
Dostum sana şöyle anlatıyım
4 lük nota değerini biliyomusun mesela ?
Bildiğini farzediyorum
4 lük süreyi 3 eşit parçaya böleceksin
nasıl olacak dersen
mesela elinde ölçülendirme yapıyosun aşağı- yukarı
yukardan aşağı başladın aşağıya tam inmeden 3 notanın biri biter aşağıya inersin sonra yukarı tekrar çıkarken 2. nota biter ve en son elin eski pozisyonuna dönene kadar da 3. nota biter şimdi kağıt falan olsa çizer anlatırım da burda çiziliyosa bile nasıl olduğunu tam bilmiyorum inş anlamışsındır