- Enst.
- Yamaha,Roland,Epiphone Gitar
Sevgili dostum ChordSolo üstadımın isteği olan Guns&Roses parçasını yorumlamaya çalıştım..Çok zor,yorucu,şahsen benim sınırlarımı zorlayan bir çalışmaydı buradan üstadıma teşekkür ediyorum başka türlü insanın kendisini geliştirmesi mümkün değil..
Halion,Sample Tank2,Hypersonics,Korg Wave Station,Slayer kullanıldı..Bateri ve Gitar Halion sesi ama gitara Slayer adlı VST efekti uygulandı..Bateride kick,snare ve altolar ayrı kanallarda tonlandı..Müzik adına yine güzellikler keşfettim..Axl Rose ve Slash asi,aykırı olan kişiliklerini müziklerinede yansıtmayı bilmişler..
November Rain.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download
Alternatif Link
November Rain by DreamSongs on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free
Halion,Sample Tank2,Hypersonics,Korg Wave Station,Slayer kullanıldı..Bateri ve Gitar Halion sesi ama gitara Slayer adlı VST efekti uygulandı..Bateride kick,snare ve altolar ayrı kanallarda tonlandı..Müzik adına yine güzellikler keşfettim..Axl Rose ve Slash asi,aykırı olan kişiliklerini müziklerinede yansıtmayı bilmişler..
November Rain.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download
Alternatif Link
November Rain by DreamSongs on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free
Moderatör tarafında düzenlendi: