notalar ensturumanlara goremi yazilir?

• Konbuyu başlatan kartol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 2K

kartol

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
psr or700 v2
Slm arkadaslar.hocalarim bu sarki turku notalari her ensturman icin ayri ayrimi? Yaziliyor? Ornegin ben bi sarkinin notasi ile calmaya calisiyorum aceyip bi sey cikiyor? Genelde saz notalari yaziyor..bu sorunu nasil hallederiz? Bi formulu varmi? Not:notali calabildigimizden degil ogrenmeye calisiyoruz..saygilar..

Cevap: notalar ensturumanlara goremi yazilir?

kartol nota aynı nota sayfasının baş tarafında donanım yani arıza işaretleri var bunları dikkate almadan çalarsan acayip bir şey çıkar

Slm arkadaslar.hocalarim bu sarki turku notalari her ensturman icin ayri ayrimi? Yaziliyor? Ornegin ben bi sarkinin notasi ile calmaya calisiyorum aceyip bi sey cikiyor? Genelde saz notalari yaziyor..bu sorunu nasil hallederiz? Bi formulu varmi? Not:notali calabildigimizden degil ogrenmeye calisiyoruz..saygilar..

aynı soruyu daha öncede sormuş ve soruna karşılık cevap'ta bulmuşsun buna rağmen soruyu yinelemen bir önce sormuş olduğun (aynı soru) verilen cevapları anlamaman ile tümden alakalı> http://www.trakyamuzik.net/muzik-dersleri-ders-basliyor/29655-nota-hakkinda-bi-kac-soru-2.html

bir eser icra etmek istiyorsan, ve yeteri kadar nota bilgin yoksa; ezgisel belleğini ve kulağını kullabilirsin. duyduğunu duyduğun kadar ve hafızanda tuttuğun kadarla birçok repertuar geçebilirsin, ama illa nota ile çalıcam diyor ve bu sorularıma tümden cevap bulmak istiyorum diyorsan, forumda ve google'da "nota öğrenmek istiyorum ama nasıl?" milyonlarca cevap verilmiştir. (birçok dilde)

Saygılar,
Arman

Hiimms??? Dogru soyluyorsun oncedende sormusuz ozurdilerim.galiba yaslaniyoruz.peki hocam neden bazi sitelerde flut notasi saz notasi gitar notasi yaziyor? Do sesi gitarda da saz da orgda da ayni degil mi?? Hurmetlerimi sunarim..

kartol net de bulduğun her şey doğru olmayabilir sen ayıklayacaksın her konuda bu böyle