Nevruz Bayramımız Kutlu Olsun...

ChordSolo

Forum Doktoru
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
chordsolo.wixsite.com
Enst.
Yamaha PSR670&750
Biz küçükken nevruzda mahallede bizden büyük abilerimiz kocaman bir ateş yakar,üzerinden atlardık.Kışlar o zamanlarda daha sert geçtiğinden nevruzun en büyük anlamı benim için baharın geleceği heryerin yeşereceği,havaların ısınacağıydı...
Bu daha çok sokakta olabilmek,oyun oynayabilmek demekti haliyle
Baharın geleceğini bilmek çocuk yüreklerimizi sevinçle doldururdu.Aynı şekilde hıdır ellez de de anneme yada babama dileklerimi bir kağıda yazdırıp evimizin camına yapıştırıp dilelerimin kabul olması için dua ettiğimi hatırlarım.
Sonra ne mi oldu? :(
Ülkemizin temeline dinamit koymak isteyenler bunu da sahiplenmeye kalktılar.Orta Asya kökenli her milletin temel değeridir bahar geliş kutlamaları.
Askeri lisedeydim bu işler patlak verdiğinde...Hazırlık sınıfında ilk nevruz olduğunda ki haftasonuna gelmişti, çarşıya çıkamamıştım.Zaten bu tüm öğrencilik hayatım boyunca devam etti,şimdi de devam ediyor...!Bize söylenen,şimdi de bizim askerlerimize söylediğimiz şey; "eylem yapılabilir,bu hafta çarşı izini yok...!"
Yahu nevruz bizim bayramımız zaten.Ne kadar acı değil mi?Bizim bayramımız olan birgün de güvenlik tedbirleri almak zorunda kalıyoruz...

Tüm arkadaşlarımın bayramını kutluyorum,bu memleketi bölmek isteyen şerefsizlere inatla...!

Moderatör tarafında düzenlendi:
katılıyorum sana bahadır
Nevruz bayramınız kutlu olsun

Tamamiyle haklısın sevgili dostum. 'Yeni gün'anlamına gelen bu kutlamanın tarihi, geleneksel renkleri ve giysileri ta orta asya'ya dayanıyor. İlk Türk uygarlıklarından başlayarak günümüze kadar devam eden bu bayram, ne yazık ki bugün bazı şerefsizilerin sahiplendiği ve propaganda yapma amaçlı kullandığı gösteriler şekline büründü. Bunun böyle olmasında yıllardır yöneticilerimizin büyük eksikliği ve duyarsızlığı var. İşte son günlerdeki PKK gösterisine dönüşen eylemleri görüyoruz. Bu gidişat iyi değil. Yıllardır söylüyorum, umarım Yugoslavya'ya dönmeyiz... Ben de herkesin Bahar Bayramını kutluyorum. Her tür şerefsize ve şerefsizliğe inat...

Tamamiyle haklısın sevgili dostum. 'Yeni gün'anlamına gelen bu kutlamanın tarihi, geleneksel renkleri ve giysileri ta orta asya'ya dayanıyor. İlk Türk uygarlıklarından başlayarak günümüze kadar devam eden bu bayram, ne yazık ki bugün bazı şerefsizilerin sahiplendiği ve propaganda yapma amaçlı kullandığı gösteriler şekline büründü. Bunun böyle olmasında yıllardır yöneticilerimizin büyük eksikliği ve duyarsızlığı var. İşte son günlerdeki PKK gösterisine dönüşen eylemleri görüyoruz. Bu gidişat iyi değil. Yıllardır söylüyorum, umarım Yugoslavya'ya dönmeyiz... Ben de herkesin Bahar Bayramını kutluyorum. Her tür şerefsize ve şerefsizliğe inat...

haklısın hocam ..

tüm kalbimle katılıyorum sizlere.inşallah çocukluğumuzdaki gibi kutlarız bundan böyle dileklerimle , kutlarım bayramınızı..