Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Neden herkes A2000 ini satmaya uğraşıyorhocam daha alette güzel bi reg ses yapan bile olmadı.paylaşım malesef sıfır.biz pa800 den geçenler belkide buna alışkın değiliz hazır alışmışız bikere.aleti 3200tl ye plussız aldım.sonra emo usb yi 350 ye aldım.şimdi 3000 liradan satılığa verdim benim satma sebebim kesinlikle paylaşım sıkıntısı yoksa ne usb ye nede a2000 e bişey dediğim yok.emo nun sesleri çok güzel haa eksik sesler yada benim olmasını istediklerim tabiki var.
Cevap: Neden herkes A2000 ini satmaya uğraşıyor
hocam daha alette güzel bi reg ses yapan bile olmadı.paylaşım malesef sıfır.biz pa800 den geçenler belkide buna alışkın değiliz hazır alışmışız bikere.aleti 3200tl ye plussız aldım.sonra emo usb yi 350 ye aldım.şimdi 3000 liradan satılığa verdim benim satma sebebim kesinlikle paylaşım sıkıntısı yoksa ne usb ye nede a2000 e bişey dediğim yok.emo nun sesleri çok güzel haa eksik sesler yada benim olmasını istediklerim tabiki var.