ne önerirsiniz

çardaklı ilhan

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ek-906 bozuk
2001 - 2002 yılların da org öğrenmek için bir düğüncü yanın da çalıştım...çoçukluk yıllarım dı...pek bişi öğrenemedim ama zamanla evde sağ elle sadece klavye öğrendim.....profosyonel korg vs kullanımı bilmiyorum yani...
eski orkum bildiğinizi ucuz 100 ses 100 ritm yabancı ritmli orglardandı...

şimdi en fazla 200 - 250 tl ye ritm yüklenebilen bir org almak istiyorum böyle bişey mümkün mü...ve bir prg da usb giriş olması ne demek desteklediği dosya türünü okur mu...ritm vs olsa...

Cevap: ne önerirsiniz

250 tlye ancak oyuncak org alabilirsiniz 400 500 arası derseniz a 300 tr korg i4s fln belki alabilirsiniz casio at 1 falan var oda türk ritimli eski bir org ritim yüklenip yüklenmediğini bilmiyorum 250 ye alırsın casio yu

Güzel kardeşim birbirimizi kandırmaya gerek yok önerdiğin paraya alacağın alet seni şok eder ve bu saatten sonra hiçbir işine yaramaz. Dediğin para ile oyuncak org alınır ki sen o evreleri aşmışsın. 1750 - 2000 TL gibi bir bütçe ayır sitemizde bile satanı çoktur YAMAHA OR-700 Plus al bak keyfine herkes senin gibi öğrenme evrelerinden geçti. Bu sana has ve imkansız bir durum değildir. Kolay gelsin Saygılarımla,

usb istiosan ki en az 1900 lira yı gözden çıkarman gerekio bu fiyat da eşittir ki or700v2 plus

öncelikle cevap yazığ ilgilendiğiniz için teşekkür ederim...org benim için sadece daha iyi öğrenmek ve ritm akord birlikteliğin de daha güzel şeyler yapmak için işh. anlatabilmişimdir...bu işten gelir sağlayamayacağım için büyük bütçe ayırmam ne yazık ki mümkün değil...

bir de yine söylemeliyim ki profosyonel orglar da değişen zamanl eskiyen parçalar var anladığım kadarıyla bunların zorluğu ve maliyeti nedir...takım set :D falan diyorsunuz forum da okudum bu nasıl bir şey yani başka bir ork un sesi ritmini diğer marka model orka atabiliyormusunuz o zaman dediğim is 40 is 50 kork modeellerinin ne eksiği var yeni lerin den...

Eğer 400-500 tl'lik bi bütçeye sahip olursan bunu bi dene denerim YAMAHA A300TR
Bende bu orgu ileriki zamanlarda almayı düşünüyorum türk bi abimizin tanıtımını yapmış oldugu bi video var istersen bi gözat.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fuSgtGm2INE]Yamaha A300Tr Org Tanıtımı - YouTube[/ame]

Allah yolunu açık etsin :)

öncelikle konuyla alakalı olmasa da kendi sitem var forum sitesi oraya da eklemek için video eklediğiniiz kodu rica edebilirmiyim...

=> bir de şu limlte ki orku mu diyorsunuz
PSR-E313 - Portable Keyboards - Portable Keyboards - Pianos & Keyboards - Musical Instruments - Products - Yamaha United States

e 313 350 tl ye var ama benim istediğim türk rtimli olanı psr e313 e türk ritmi yüklenir mi

bir de version 2 si var galiba aam çok pahalı diyor pazarlama sitesin de

Moderatör tarafında düzenlendi: