Naykolu kız-Hap koydum 2012

• Konbuyu başlatan okan09
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görünümler : 6K

okan09

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa600 Bateri Bağlama
Cevap: Naykolu kız-Hap koydum 2012

valla hepside harika okan09.sen beğenme ama çal vede paylaş:D:Dbiz beğeniyoruz.ellerine sağlık.:):)

:) teşekkürler...

Nefis oyun havaları.....

Naykolu kızın o yaylıları nasıl çıkarıcaz ya :) Hocam sana zahmet şu naykolu kızı bi MIDI kayıt yapıp buraya atabilir misin, maksat o yaylılarla yapılan ilginç nağmeyi çözmek :)

Naykolu kızın o yaylıları nasıl çıkarıcaz ya :) Hocam sana zahmet şu naykolu kızı bi MIDI kayıt yapıp buraya atabilir misin, maksat o yaylılarla yapılan ilginç nağmeyi çözmek :)

Emir kardeşim sana küçük bir sır vereyim,parçayı iyice yavaşlat virtual dj gibi bir programda,ne zaman nerde neyi bastığı ortaya çıkar,naykolu kızın orjinalinde çalan arkadaşda introda yavas yavas çalmış besbelli :D:D:D

Emir kardeşim sana küçük bir sır vereyim,parçayı iyice yavaşlat virtual dj gibi bir programda,ne zaman nerde neyi bastığı ortaya çıkar,naykolu kızın orjinalinde çalan arkadaşda introda yavas yavas çalmış besbelli :D:D:D

Hocam onu da denerim de burda bilen birini yakalamışken bırakmayayım diyorum, bi zahmet midi kaydı yapıversen sadece o kısmı ? :)

.
Güzel bir çalışma,

Emek ve paylaşımlarınız için Teşekürler...

Hocam onu da denerim de burda bilen birini yakalamışken bırakmayayım diyorum, bi zahmet midi kaydı yapıversen sadece o kısmı ? :)

:) bilen biri ? ama midi kaydı nasıl yapılır onu bilmeyen biri malesef,yoksa yardımcı olurdum inan.

ellerine saglik kardesim cok guzel hepsi..

Bu alana bir cevap yazın...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri