Muzisyenler Yeni Parcalari Nasil Caliyorsunuz?Anket

Muzisyenler son parcalari nasil caliyorsunuz Anket

• Midi

Oy: 2 5.9%
  • Ritim

Oy: 0 0.0%
  • Md Altyapi

Oy: 5 14.7%
  • Pc-Laptop

Oy: 1 2.9%
  • Canli

Oy: 26 76.5%

• Kullanılan toplam oy
    34

Nejat Levent

MERHUM ( Allah Rahmet eylesin)
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Muzisyenler Yeni Parcalari Nasil Caliyorsunuz?

Midi Parcalari yok artik

Yeni Sarkili ritimler yok artik

Canlimi Caliyorsunuz Yoksa ?

Md Altyapimi Caliyorsunuz ?

Lap Top ile veya pc den Md altyapi
ilk yanit benden olsun Ben hic canli calani gormedim ( MD Altyapi )

ACIK ACIK YAZALIM LUTFEN Disiplin Icinde Tartisin

Buyrun Devam ediniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Muzisyenler Yeni Parcalari Nasil Caliyorsunuz?

Selam ben denizlide müzisyenim çaldiğim parçalarin bi çoğunu canli çaliyorum güncel şarkilari indirip dinliyor ve ritimlerini orga yazip kullaniyorum 100de 90i canli bazen yabanci parçalar isterler ancak o zaman pc kullaniyorum ...bu tabiki düğün programim için geçerli şayet bar otel programi yapiyosam 100de 100 hepsini canli çaliyorum dediğim gibi her yaptiğim parçaya özel ritim yaziyorum orga yani anca böyle başa çikiyorum çünkü günümüzde benim sikintim şikayet ettiğim nokta çevremdeki bi çok müzisyen pcye yükleniyor bazen müzisyen olmaktan utaniyorum hal böyle olunca bu insanlari böyle aliştirmaya devam ederlerse((lafim her şeyi bilgisayardan çalan arkadaşlara ))yakinda müzisyen bile sayilmiycaz bize dj lik yaptiricaklar.benim bu işe başladiğimda md pc yoktu ne çalarsak millet döktürüyordu şu an ki anlayişimda değişmedi hala canli çalmaktan yanayim uğraşilirsa adam akilli çalişilirsa olur yani ne md ne pc canlinin yerini tutamaz saygilar sevgiler bütün müzisyenlere.. bu arada konuyu açan abime teşekkür ederim :D

Cevap: Muzisyenler Yeni Parcalari Nasil Caliyorsunuz?Anket

ben genelde MD Altyapı kullanıyorum canlıda çalıyorum ama genelde işim solistlik olduğu için canlı çalan biriyle söylemek daha hoşuma gidiyo :)

arkadaşlar her müzisyen kendi müziğini yaratmasını bilmelidir

yeni çıkan şarkılardan kendi seçtiklerimi canlı çalıp söylerim diğerlerini istek olursa mecburen laptoptan mp3 çaldırıyoruz bütün şarkılara yetişmek zor ama kesinlikle md midi üzerine söylemem

klavyelerimizde gerek slov parcalar için gerek diğer bütün tarzlar için olan ritimler mevcut önemli olan doğru ritimi doğru parcada kullanmak ve doğru ses hiç md mp3 vs calmam dumteki bile bayan solistimle canlı olarak yapıyoruz md midi vs uğraşanlarında bu camiada yeri yok!!!!!!!!!!!

Şu ana kadar 1 kere bile md kullanmadım.Yeni parçaların hepsini canlı çalarım.Ritim introsu veya şarkıdaki gibi orjinal olması gerek yok kalıbının tutması yeterli benim için.Sonuç hepsi canlı :D

Ben profesyonel değilim. Sahne olayım yok ama çalacağım her müziği canlı çalmam lazım. Yoksa müziği beğenmemişsem zaten çalmam. Çalacaksam eğer önce ritmini kendime göre ayarlıyorum sonra da iyice oturana kadar alıştırma yapıyorum. Bana diğerleri çok saçma geliyor. Bu işten ekmek kazanan arkadaşlar belki bazen zorunlu kalabilirler. Örneğin, yabancı müziği herkes yapamaz ve bir istek karşısında pc ya da MD kullanabilirler. Buna bir diyeceğim yok. Bu arada MİDİ'nin güzel bir tarafı var. Midiyle çalarken hem parçanın doğal ritmini elde ediyorsunuz hem de süsleme yaparak çalma şansınız oluyor. Bu da bence çok güzel bir çalışma. O yüzden sahnede midi kullanılabilir. Ama tutar da midi çalarken oynamaya da başlarsanız, bu da bir müzisyen için olabilecek en kötü davranış olur.

tamamen canLı No Md No Alt YaPı At Ritmi ÇaL OkU ;)