mustafa ceceli yağmur ağlıyor lazım acilll

• Konbuyu başlatan leoden
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 3K

leoden

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
slm arkadaşlar mutafa ceceliden yağmur ağlıyor acill lazım şididen teşekürler orjinal olursa cok iyi olur

Mustafa Ceceli - Yağmur Ağlıyor

Cevap: mustafa ceceli yağmur ağlıyor lazım acilll

mustafa cecli yagmur aglıyor..asagıdakı lınkten ındırebılırsın... gule gule kullan sevgıyle kal....Mustafa Ceceli - Yagmur Agliyor.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download

üstad parçayı isteyen arkadas büyük ihtimalle sözlü olarak değil md yani altyapı olarak istedi.Tabi konuda alyapısı lazım dıye yazmayınca sanırım sız yanlıs anladınız...Paylaştığınız parçanın orjinal sözlü kaydı.... :)

yinede teşekkürler paylaşımınız için

saygılar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

evt ben yanlıs anlamıs olablrım arkadas ta orjınal dıyınce bende orjınalını :D yukledım ama haklısın md ıstemıs olabılır orjınalını ıstese her yerde var zatennn:D....

arkadaşda anlayış özürlü galiba kardeş kusuruna bakma biz normal şarkıyı bulamıyoruzya oyüzden koymuş sanırım?

ozaman atta siteye görelim bakalım orjinali gibimi.

arkadaşda anlayış özürlü galiba kardeş kusuruna bakma biz normal şarkıyı bulamıyoruzya oyüzden koymuş sanırım?

kimsenin size yardım etme mecburiyeti yok.arkadaş yanlış anlayabilir neticede yardım etmek istemiş.verdiğin cevaba bak.çok ayıp.

tamamda ferdesu hanım adam bizle dalga geçmiyormu piki yardım edene boynumuz kıldan ince farkettiysen diğer arkadaş yazmış altına nete düşerse yardımcı oluruz diye.yinede ilgilenen olursa teşekürler