Mp3 üstüne kayıt

• Konbuyu başlatan watert
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 3K

watert

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ROLAND BK5 OR
Merhaba arkadaşlar roland bk5 ile yapabildiğim bir şeyi pa900 ile yapamadım. Arkadaşlar sağolsun transpoze kitlemeyi anlattılar fakat şimdi merak ettiğim mp3 çalarken üstüne elektro bağlama çalıyorum fakat bunu kaydedemiyorum. Shift+rec aktif olmuyor.

Cevap: Mp3 üstüne kayıt

demekki o ozelligi yokmus hocam

korgta mp3 üstüne kayıt yok malesef normal çalıp kayıt edersin mp3 hariç

Yarı fiyatı olan bk5 te bu özelliğin olması ilginç.

selam dostum ben osman 900 de mp3 üstüne kayıt yapılıyor ben yapıyorum orgun üzerinde mp3 çalarken kayıt olmuyor mp3 telefondan orga takıyorsun orgdada istedigin şekilde üzerine çalıyorsun oldu sana sütüdyo kaydı süper kayıtlar yapıyosun takılırsan ara beni yardımcı olayım orgum başına geç beni ara tarif ederim telim 0535 972 40 25 hoşçakal

Cevap: Re: Mp3 üstüne kayıt

selam dostum ben osman 900 de mp3 üstüne kayıt yapılıyor ben yapıyorum orgun üzerinde mp3 çalarken kayıt olmuyor mp3 telefondan orga takıyorsun orgdada istedigin şekilde üzerine çalıyorsun oldu sana sütüdyo kaydı süper kayıtlar yapıyosun takılırsan ara beni yardımcı olayım orgum başına geç beni ara tarif ederim telim 0535 972 40 25 hoşçakal

mikrafonu nereye takıcak hadi taktı telefondan gelen jakı R ye takıcak bu sefer müzik sadece sağdan gelicek başka formülüde yok sanırım

telefondan gelen jakı mikrofon girişinin yanındaki sokete tak istedigin müzigi aç orgdanda kayıt tuşuna bas üzerine çal bomba kayıt yaparsın dedim sana orgun başına oturunca ara beni tarif edeyim bak yukarda telimide yazdım daha ne deyim