MIDI ler seri olarak sırayla nasıl çalınır

• Konbuyu başlatan akor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 1
  • Görünümler : 3K

akor

paylaşımcı üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
elektro ve klasik gitar
pa80 de disketten midi çalmak istiyorum ama liste ekrana geldiğinde önce çalınacak parçayı f2 ile kayıt edip öyle çaldırabiliyorum.çalmadan önce her parçayı tekrar kayıt etmek zaman kaybettiriyor.bunları bir seferde orga kaydedip sırayla tıkladığımızda çalmak mümkün değil mi.bir arkadaş jukebox seçeneğinden bahsetmişti.ama bunun bile ne olduğunu anlayamadım.disketi orga taktıktan sonra yapacağım işlemler tek tek anlatılırsa bu işi ancak uygulayabilirim.yardım edecek arkadaşlardan bu şekilde yardımcı olmalarını rica ediyorum.niyetim midi çalarken performans sesle eşlik etmek.daha zengin saund oluyor.şimdiden teşekkürler.saygılar....

Cevap: MIDI ler seri olarak sırayla nasıl çalınır

yok mu cevap verecek arkadaş.midi kullanmak ayıp değil.canlı olarak midi ye performans sesle eşlik ediyorum süper bir düet oluyo.örneğin çiftetelli sax ile çalınmışsa zurna vs sesle eşlik ediyorum stereo bir ses oluyor.tek sorun her parçayı çalarken hafızaya almam.bu da 40-50 saniye vakit kaybı oluyor.orgda hd var ama henüz kullanamıyorum.bunun daha çabuk yolu var mı.ben kendime göre bir çözüm düşünüyorum.şarkı midilerini proğramla birbirine ekleyip tek parça gibi (disket hafızası kadar)1 sefer uzun sürecek ama kaydetmek sonra nonstop çalmak.bu da benim buluşum.midi leri birbirine ekleme proğramı hangisi bilen varsa yazsın.saygılar....