Micle breath control loop klarnet... video

firtinayassin

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha tyros 2
internette gezinirken buldum bir izleyin isterseniz.sizce gerçekmidir.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MTrrYyXweUI&feature=related]YouTube - ‪micle breath lop klarnet‬‏[/ame]

Cevap: Micle breath control loop klarnet... video

bu adam gerçek çalmıyor kardeşim yanında gerçek klarnetçi var son üfürük bile boşa çıktı adamın tipinden belli demi 3 kağıtçı oldugu öncelikle onun adı breth kontrol :) bert kontrol diil videodaki dostum sanırım kaportacısın pert araçlara ağzın alışmış pert bert kontrol neyse ya kusura bakmayında 2o yılı aşkın müzisyenim ve mekanik ses ve gerçek sesi ayıramayacak kadarda acemi değiliz saygılar benim videolarımda var kusurlu neden? inanmanız için bu adam kusursuz çalıyorsa bu şekil pa1x i vereceğim üstüne tüm tesisatı ve işi bırakacağım hadi hodri meydan :D:D üfff üffff üfff alala nie ses çıkmıo :D

bu adam gerçek çalmıyor kardeşim yanında gerçek klarnetçi var son üfürük bile boşa çıktı adamın tipinden belli demi 3 kağıtçı oldugu öncelikle onun adı breth kontrol :) bert kontrol diil videodaki dostum sanırım kaportacısın pert araçlara ağzın alışmış pert bert kontrol neyse ya kusura bakmayında 2o yılı aşkın müzisyenim ve mekanik ses ve gerçek sesi ayıramayacak kadarda acemi değiliz saygılar benim videolarımda var kusurlu neden? inanmanız için bu adam kusursuz çalıyorsa bu şekil pa1x i vereceğim üstüne tüm tesisatı ve işi bırakacağım hadi hodri meydan :D:D üfff üffff üfff alala nie ses çıkmıo :D

Anlamadan dinlemeden konuşmayalım, kardeşim. Çok ağır konuşuyorsun !!! Video da ki insanı tanımıyorum ama adamın ne yaptığını bilmeden sallıyorsun bol keseden !!! Adam mikrofonla breath kontrol kurmaya çalışıyor, 1- ağzındaki breath kontrol değil kondanser mikrofon!!! 2-Adam kendim çalıyorum demiyor lop klarnet çalışması, yani klavyeden bir tuşa basıyor mikrofona da boş üfürüyor breath misali klavyede çalan loop klarnete breath efekti veriyor.

Umarım açıklayıcı olmuştur. Bu video daki insanı tanımıyorum, ama yaptığı konuyu başka yerlerden takip ediyorum, anlamadan dinlemeden en önemlisi bilmeden ağır yorumlar yapmayalım!!!

kesinlikle hocam dikkatli dinledim her anını ama bana inandırıcı gelmedi bilmiyorum diğer arkadaşlarda baksın ama bana iç açıcı gelmedi

bilip bilmeden hemen bok atıyorsunuz önce biraz merak edip araştırmacı olun adamın yaptığı gerçek evet gerçek çünki şuanda bende mikrofonumu breath control olarak kullana biliyorum

ONUN ADI BREHT KONTROL DÜR 20 yıllık müzisyensin ufacık bir bilgin yok demek loop demek zaten orjinal ses kaydı dir onu istediğin tuşa basarak çala bilirisn teknik bilgiye sahip olmadan herşeye atlama

bu kadar olur yorumlara bakın.arkadaşlar o meyan bende var adamın yanındada klarnetçi falan yok tek tuşla basıyosun çalıyo meyanı ama micle breath yapmış üflemedikçe ses çıkmıyo olay bu 1 dakikada üçkağıtçı yaptınız adamı pes yaw

ya ne haliniz varsa görün benim işim set yapmak paylaşmak mademki pa1 pa800 e bu yapılmış neden bilgiler paylaşılmıyor?

Calan arkadas loop degilde sampel Taksim deseydi bazi acele karar veren arkadaslar olayi daha cabuk anlardi.ama isi set yapmak olan birinin anliyacagini tahmin etmisdir arkadasimiz. Elline saglik arkadasimiz kendi imkanlariyla ugrasmis birseyler yapmis hellal olsun tebrik ediyorum kendisini.

ayni olayi bende yapmis oldugum orga yapiyorum aslinda cok mantikli ve pratik
bende 48v olmayacak tabi insallah 3 - 4 haftaya kadar videosunu sunarim.