^^''mehtablı gecelerde ''sanat müziği demo çalışmam^^

offf abim harika. eline ağzına sağlık. amman sabahlar olmasınnn :) :)

Yunuscuğum buna söyleyecek bir şey bulamıyorum. Mükemmel ötesi olmuş. Zaten sesin bir harika. Valla senin hemen sahnelere çıkman gerekiyor ki bazı sanatçı geçinenler temizlensin. Valla sizlerin sesini dinledikten sonra ben asla seslendirme filan yapmamam lazım. Sesine sağlık dostum. Paylaşım için teşekkürler.

widman1981:teşekkür butonum gitti !borcum olsun ..beğenmene sevindim..alt yapıda beni yanıltan çok yerler oldu ama ben bildiğim gibi okudum çıktım umarım göze çarpan büyük hatalar yapmamışımdır ...olduysa affola...

abim harika olmuş dördüncü kez dinliyorum :)

abim sesine yüreğine o güzel yüreğine sağlık harika bir çalışma olmuş sevgi ile kal herdaim...

ruhi abi yine çok güzel sözler ettin ..bunları senden duymak inanki insanın gönlünü çok hoş ediyor ..ama birşeyine katılmıyorum hocam.. diyorsunya benim şarkı markı söylememem lazım.. inanki bende en başlarda tamda böyle düşünüyordum ..kimbilir sendede ne güzel ses veya yorumlar vardır..ama hocam bu paylaşmakla aşılacak bir konudur ..bak sadettin abide senin gibi düşünenlerdendi ama geçende bir demo paylaştı şaşırdım....:)

sevgili baron :değerli dostum ,şeker kardeşim ,son zamanlarda biraz uzak kaldık dostum unutma düet yapcaz senle önceki silindi biliyorsun yine ilki biz yapalım nedersin??

sevgili baron :değerli dostum ,şeker kardeşim ,son zamanlarda biraz uzak kaldık dostum unutma düet yapcaz senle önceki silindi biliyorsun yine ilki biz yapalım nedersin??

teşekür ederim abim bundan onur duyarım ben okumayı bıraktım ama sen deyince senle herseye varım ben ne demek abim isterde ben kabul etmemmi onur duyarım abim senle ortak bir eser yapmaktan sevgi ile kal abim herdaim....

abim harika olmuş dördüncü kez dinliyorum :)

tesadüfe bak ki üstad bende senin altyapıları en az 4 veya beşkere dinlemeden kapatmam..ah o hasretinle yandı gönlüm varya öfff be üstad ya varya böyle bişey yokki..:)