Medeli Urunler Burada

Cevap: Medeli Urunler Burada

selam... mc120 ile mc860 arasında ne fark vardır...mc860 altında kart girişi gibi bir şey görünüyor. bu giriş ne işe yarıyor... + mc120 mdelinde ki usb giriş neye yarıyor. veri aktarılıyor mu...orkun ritmleri dışında başka ritm atılıyormu....

mc120 pc bağlantısı var fl studio da yeni türk sesleriyle kullanabilirsin fl'de üzerine ritmde yazabilirsin ancak aletin kendisinde koma yoktur

kardeş yeni mc 870 aldım..daha elime geçmedi..bu orgta türk ritimleri var mı? mc 120 de olduğu gibi? yoksa yükleyebilir miyim?

mc870de türk ritimleri yok.

eğer ki md serisindeki gibi SD kart okuyucu varsa, org üzerinde ritim yazılabiliyor.

Ben MD700e 2 tane türk ritmi yazmıştım.

kullanma klavuzunda kart okuyucu olduğu yazıyor. peki nasıl yazacağım ritimleri?

.
doğrudur ritim kayıt yapma (style recorder) özelliği var.
daha önce klavye kullandıysan ve de ingilizce bilgin de var ise bir iki deneme yanılma yoluyla bulabilirsin. Yada Dr Salim'i (eskişehir) ziyaret edeceksin :D

Biraz gıcık bir sistem ama (pratiklik açısından) alıştıktıktan sonra gerisi geliyor.

kulanma klavuzunda ritim oluşturma hakkında 2 sayfalık bölüm var. Resimlerine baksan kâfi :) nasıl yapıldığını kafanda canlandırabilirsin.

Kardeş Bende Medeli Mc780 Var Türk Ritim Nasıl yükleyebilirim