mce backup

• Konbuyu başlatan dogan55
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 5K

dogan55

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
slm ben mce programıyla kart yuklemek ıstıyorum burdakı paylasımlar hep dısketle yuklemek ıcınmı mce yuklemek ıcın cevırmemmı gerekıyor nasıl yapacagımı sasırdım yardımcı olurmusunuz galıba bın uzantılı olması gerekıyor bacup ınıdrıken belırtılıyormu bın uzantılı oldugu

Cevap: mce backup

mce backup yazanları indirmen gerekli dostum.zaten indirdikten sonrada dosyada sadece bin uzantılı tek dosya görürsün disket backuplarında 10 veya 11 dosya olur..

mce paylaşımı bu sitede yasak o yüzden bulamazsın...

neden yasak bin dosyası acaba

bende anlayamadım mce backup olarak yayınlanması neden yasak acaba?

emekler talan ediliyorda ondan agalar

bukadar saçmalık pes doğrusu o yasak bu yasak çok mantıksız bence altı üstü kıçı kırık bi pa80 işte

Sevgili piyanist59
bukadar saçmalık pes doğrusu o yasak bu yasak çok mantıksız bence altı üstü kıçı kırık bi pa80 işte
Üslubun son derece seviyesiz ve forumdaki paylaşma ve yazışma edebina aykırı.Biraz daha argodan uzak bir dille dileğini yansıtırsan bu güzelim ortamın daha ciddi ve samimi olmasına katkıda bulunursun.
Ayrıca mce yani bin dosyalı uzantı ile bu işi halletmeye çalışman işin korsanlık yönü.İnsanlar studyolarda sabahlara kadar çalışıp bir kart yapıyorlar sen onu illegal yollarla çalmaya çalışıyorsun.Özrün kabahatinden beter.
Özür dile bu forumdan

Arkadaşım emeğe saygı ilkesi ile evet sitemizde BACKUP paylaşımı yasaktır. Biz zamanında 300 EURO verip dolu 16 MB kartı almıştık şimdikiler al 80 veya 100 EURO ya doldur ahmet veya mehmetin emeğini tamamının maliyeti 100 EURO yu geçmesin. Şimdi soruyorum hangisi saçma? Dürüstlükmü? yoksa hırsızlıkmı? Gerçekten ayıp ediyorsunuz. Dilediğiniz yerden hırsızlık yapabilirsiniz ama malesef sitemizin tutumu budur. Hem öyle sadece MCE proğramı ile bu işi becereceğini kim söyledi? şimdiki leptop larda ki kart yuvası PA-80 kartlarına uyuyormu? Neyse gerisi sizi ilgilendirir Saygılarımla,