Mazide Aşk by_ChordSolo

ChordSolo

Forum Doktoru
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
chordsolo.wixsite.com
Enst.
Yamaha PSR670&750
Cevap: Mazide Aşk by_ChordSolo

ellerinize ağzınıza sağlık hocam çok güzel bi çalışma olmuş,müzik çok hoş,

her zamanki gibi zevkle dinledim ChordSolo.emeklerine sağlık.ses biraz geride kalmış sanki, birazda derinlik olsaymış müthiş olurdu.yinede harika.
apploud.gif
apploud.gif

Eline, emeklerine, ağzına sağlık abi. Her zamanki gibi kaliteli bir eser seçmiş ve çok kaliteli bir çalışma icra etmişsin. S900 ün şu solo gitarı da çok tatlı bir tını vermiş melodiye. Alkışlıyorum. Selamlar.

üst düzey performans

Müzikal zenginlik konuşuyor hocam yine süper. Mükemmel bir çalışma olmuş, elinize ağzınıza sağlık. Sesler ayrı ayrı netlik içerisinde ve kulağıda abartılı basslarla yormayan soft bir altyapı. Her enstrüman için tekrar tekrar dönüp dönüp dinliyorum ders niteliğinde.

Rahmetli Yıldırım Gürsesin şarkısını iyi yorumlamışsınız. Latin Müziğin ağırlığı olduğu1970 li yıllarda Yıldırım Gürses latin tarzında türkçe besteler yapar. Sonbahar Rüzgarlarının ilk versiyonu buna iyi bir örnektir. Anma Arkadaşın Juanito versiyonu da... Neşe Karaböcek te Artık Sevmeyeceğim ile bu akıma katılmıştır. Üç parçada da meksika tarzı trompet partileri insanı Güney Amerikaya götürür.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Rahmetli Yıldırım Gürsesin şarkısını iyi yorumlamışsınız. Latin Müziğin ağırlığı olduğu1970 li yıllarda Yıldırım Gürses latin tarzında türkçe besteler yapar. Sonbahar Rüzgarlarının ilk versiyonu buna iyi bir örnektir. Anma Arkadaşın Juanito versiyonu da... Neşe Karaböcek te Artık Sevmeyeceğim ile bu akıma katılmıştır. Üç parçada da meksika tarzı trompet partileri insanı Güney Amerikaya götürür.

saolasın abi,bu geniş müzikal kültürünü çok seviyorum cidden...

Ch.