Lutfen yardım

• Konbuyu başlatan sinann
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 3
  • Görünümler : 2K

sinann

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa500
ARKADASLAR PA800 ALALI BI HAFTA OLUDU ILK ALFIGIMDA KULLANAN ARKADS KENDININ BEYENDIYI SETLERI YUKLEMIS BEN DE FORMAT ATIP 64MB SETLERI YUKLEDIM HEPSINI DENEDIM YANLIZ HERSEY NORMAL AMA SESLERDE HEP EKSIKLIK VAR PAYLASILAN ZURNA ELEKTRO OLSUN BUNLAR DORU DUZGUN CALISMIYOR NORMAL KLEVYBILE BUNDAN IYI BEN NERDE EKSIK YAPIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ:mad:

Cevap: Lutfen yardım

Kardeşim nerde yanlış yaptığını bilmiyorum da sakın orgdaki bilgileri silmeden 64 MB yi aşmadan setleri yükle sonra RAM yakmayasın. Kolay gelsin. Veya 128 MB RAM taktır. Saygılarımla,

Kardeşim nerde yanlış yaptığını bilmiyorum da sakın orgdaki bilgileri silmeden 64 MB yi aşmadan setleri yükle sonra RAM yakmayasın. Kolay gelsin. Veya 128 MB RAM taktır. Saygılarımla,

cevap icin teskkurler

ben 64mb yukluyorum yani normal yukleme yapildiktan sonra calismasi gerkiyor sanirim arkadasin bize sundugu setler karisik olarakmi bulunuyor bgalamaya aciyorum baska bises elektro baska zurnalar tutuyor sadece bende anlamadim gtti diye ensturmnlarla fazla kullanmiyorum peki önere bileceyiniz 64 mb setlerden hangisi bu taz seslerle dolu

bu rem olayi kendimiz takma gibi bir imkanizmiz varmi

sanırım sendeki setlerin hepsi yarım kalmış düzenleme yapılmamış..beşbur v4 seti indir yükle deneyelim..sıkıntı devam ederse başka çare ararız..ama çözülecek..elindeki setler sıkıntılı senin..

birde ekleme yapayım orgtaki seti tamamen sildikten sonra kur..silmeden kurulum yapıyorda olabilirsin