Lütfen yardım !..Kit yüklerken oluşan hatalar..

• Konbuyu başlatan cmpolat
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 2K

cmpolat

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Pa800
Herkese merhaba arkadaşlar. BİLENLERİN yardımına acilen ihtiyacım var...
Konuşu ki:pA800e Başka bir setten ritim yükledikten sonra, o ritmin Kit'lerini de yüklemek istediğimde "Load Sound Fails: not enough memory for PCM samples" diyor.. Sanırım hafıza yeterli değil falan gibi bir şey.. Peki ben ne yapmalıyım?.. lütfen yardımcı olur musunuz.. Şimdiden sonsuz teşekkürler.. Ve sevgiler

Cevap: Lütfen yardım !..Kit yüklerken oluşan hatalar..

ram de yer olmayabılır 64 mb sa sıkıntı yaratır.

Uğur Bey, Cevap için çok teşekkürler..

Peki Ram'i yükseltmek söz konuısu mu?.. Olabiliyorsa ne yapmam gerekir... Şimdiden teşekkürler...

Bence piyasada internette dolaşan setlerin pek çoğu 64 Mb.lıktır.Bu setlerden deneyin.Yalnız orgunuza yüklemeden evvel PCM dosyasının 64 mb.dan büyük olmamasına özellikle dikkat edin.Yoksa ram yanabilir.Ben halen 64 Mb.lık hafızayla orgumu kullanıyorum.Elbette reminizi yükseltebilirsiniz.ancak bunun için 475 TL.lik bir masraf yapmanız gerekmektedir.Bu masrafı göze alabilirseniz.O zaman setlerde hafıza sıkıntınız olmak.Tercih sizin.

Karaca578, çok teşekkürler.. Özellikle PCM dosyasının 64 mb.dan büyük olmaması konusundaki uyarınız için, zira bunu bilmiyordum ve Ram yakmak istemem... Allah hepinizden razı olsun... Hayırlı Ramazanlar, bol kazançlar...