Lütfen set yapma programı yardım edin

bydjmehdi

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa800, gw8
Selam arkadaşlar bana acil pa800 setlerinden tek tek seçip ve kendi setimi yapabileceğim program lazım yardım edecekler varmı şimdiden teşekürler...

Cevap: Lütfen set yapma programı yardım edin

Bir allahın kulu yardım etmiyor neden acizliktenmi acaba ????

senin istediğin tarzda henüz bir program yapılmadı , sadece set içeriğini ( kit , varyasyon , performans sesler vb.) görebileceğin program var sitede bu programlardan mevcut .

öyle bir program olsaydı zaten millet adam akıllı set diye ver yansın etmezdi bende çok aradım öyle bir program zamanında hala tık yok anlayacağın kardeşim.

onun için elinde ki setleri tek tek yükleyip beğendiğin ses ve ritimleri tek tek not edeceksin... ve seslerin hangi saund seSlerinden oluştuğunu ve ritimlerinde hangi kitlerden oluştuğunu da not etmeyi unutmayacaksın... sonra da kendi setini orga yukleyince bunları kendi setine yükleyeceksin....resmen bi işkence gibi ama uğraşmadan olmuyor.. eger ki 2. bi klavye daha bulabilirsen işin biraz daha kolaylaşır...

aman set yapacam diye abuk sabuk setleri yükleyip düzenleme yapma ben aletin main bordunu yaktım bir günde 40 set yükleyip sildim kalbi dayanmadı :)

bir günde 40 set yükleyip hepsini dinleyip, nor alıp deneyemezsin de..belki bi 15-20 set belki denemişindir...ama kafa dayanmıyor yani......-)

de... her seferinde başka set yüklemeden mutlaka klavyeni restoreyle sıfırlamanı öneririm... değilse bi önceki setlerden bır seyler kalıp ust uste kalıntılar oluşunca bi seylere zarar verebiliyor..senin kalvyenin kalbide ondan dayanmamıştır..:)

Aynen kardeşim baya emek harcamalısın bütün kit ve drum dk ları hepsini not alıp hangisinin hangisine uyduğuna bakarak incelemelisin sonra da ona göre değerleme yapmalısın o şekil olur böyle bir program yok yani korg da :(