Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: lütfen okuyunuzya tabiki destek olucak senin anlattiklarin gercekler ama isde herkesin gercekden bir birine karsi yardim olsun saygi olsun sicaklik olsun vermesi gereken seyler gercekden dedigin gibi aksama kadar kac kez girip cikiyok arinin petege girip cikdigi gibi yani oyuzden saygi sevgi yardim hatta moral dahi vermemiz gerekiyor belki mesafe olarak cok uzagiz ama gonul olarak yakin olmamiz lazim diyorum
Cevap: lütfen okuyunuz
ya tabiki destek olucak senin anlattiklarin gercekler ama isde herkesin gercekden bir birine karsi yardim olsun saygi olsun sicaklik olsun vermesi gereken seyler gercekden dedigin gibi aksama kadar kac kez girip cikiyok arinin petege girip cikdigi gibi yani oyuzden saygi sevgi yardim hatta moral dahi vermemiz gerekiyor belki mesafe olarak cok uzagiz ama gonul olarak yakin olmamiz lazim diyorum