leylim ley uzman1972

uzman1972

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
FERRARİ PA3X ce ex usb
valla kendimi eğlendirmek için yaptım,hoş oldu valla:) Zippyshare.com

Cevap: leylim ley uzman1972

valla kendimi eğlendirmek için yaptım,hoş oldu valla:) Zippyshare.com

ilk yorum benden.. eline ağına sağlık yaşarabi.. bu parça çok derin bir parça ama bestesi öyle yapılmışki ne tarz çalsan o tarz keyif veriyor.. senin yaptığın yorumda gayet güzel olmuş yüreğine sağlık abim...

ilk yorum benden.. eline ağına sağlık yaşarabi.. bu parça çok derin bir parça ama bestesi öyle yapılmışki ne tarz çalsan o tarz keyif veriyor.. senin yaptığın yorumda gayet güzel olmuş yüreğine sağlık abim...

aslında türkü barda bu parçayı çalarken benim klavyede kuru bağlama ile şow yaptığım türküdür.milleti bir nevi galyana getirirdim bu parça ile, dediğin gibi manası bilen kişilerdi çoşanlar..ama artık klavye üzerinde yalnız olduğum zaman delilikler yapıyorum:).buda o deliliklerden biriydi...yorumun içinde teşekkür ederim vuralcım..

Bunu kaçırmışım be ya değerli kardeşim herzamanki gibi süper bir ve bir o kadarda eğlenceli olmuş Yüreğine sağlık değerli yaşar kardeşim butonum gelince teşekürün de baki bende sevgi ile kal kardeşim...

Bunu kaçırmışım be ya değerli kardeşim herzamanki gibi süper bir ve bir o kadarda eğlenceli olmuş Yüreğine sağlık değerli yaşar kardeşim butonum gelince teşekürün de baki bende sevgi ile kal kardeşim...

sağolsın ademcim,dediğin gibi eğleniyom ben müzük yaparlekn,parçanın sözerini değiştiriyom,müzik yapısı ile oynuyorum:).ne yapamayım,devamlı ciddiyetten gına geldi...eğlenmek bizimde hakkımız demi:)

Eline emegine saglik Abi...

Ellerine sağlık Yaşarcığım ama dikkat et Zülfü Livaneli seni döğmesin. :D Sevgiyle kal.

Ellerine sağlık Yaşarcığım ama dikkat et Zülfü Livaneli seni döğmesin. :D Sevgiyle kal.

valla abim,zülfü livaneli bence bu tarzı görse[işte bu,keşke bende böyle yapsaydım parçayı bestelerken] derdi:D..yorumun için teşekürler ebim,bu arada ilker sanada teşekkür ederim