Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: .:LEYLA ile MECNUN:>Demo aslında güzel konuya değindin ilker.dinlemesini bilmeyen bir müzisyen kısır kalır..dinliceksinki kendini geliştşresin.bir parça çalrsın ama parçada bişey eksiktir.bir nağme yapmk istersin ama aklına gelmez.tesadüfen dinlediğin başkasının parçasında o nağmeyi görürsün faydalnıp sende yaparsın..ama insanlar kıçını büyütüp tenezül etmiylar dinlemye...adam fanatik, tyorsla çalmış diye dinlemez.korgla çalmış diye dinlemez..dinle işte lannn.belki bişeyler kaparsın..bu işte ben iyiyim demek olmaz..elin oğlu çıkar seni mort eder demi..o yüzden ben kendi adıma konuşam,herzman traz ayrımı yapmadan dinlrimki bu adam ne yapmış diye..biraz uzun oldu ama neyseee
Cevap: .:LEYLA ile MECNUN:>Demo
aslında güzel konuya değindin ilker.dinlemesini bilmeyen bir müzisyen kısır kalır..dinliceksinki kendini geliştşresin.bir parça çalrsın ama parçada bişey eksiktir.bir nağme yapmk istersin ama aklına gelmez.tesadüfen dinlediğin başkasının parçasında o nağmeyi görürsün faydalnıp sende yaparsın..ama insanlar kıçını büyütüp tenezül etmiylar dinlemye...adam fanatik, tyorsla çalmış diye dinlemez.korgla çalmış diye dinlemez..dinle işte lannn.belki bişeyler kaparsın..bu işte ben iyiyim demek olmaz..elin oğlu çıkar seni mort eder demi..o yüzden ben kendi adıma konuşam,herzman traz ayrımı yapmadan dinlrimki bu adam ne yapmış diye..biraz uzun oldu ama neyseee