kule kabin

• Konbuyu başlatan erdnc
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 3K

erdnc

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
korg pa 800
Arkadaşlar kule kabin toplatmak istiyorum das marka hoparlör nasıldır sizce 600 watt..

Cevap: kule kabin

ustam das ilk defa duydum..yapma kabinde b&c üstüne yok..canavar gibi kabinler..koruma bile istemiyo..

değerli müzisyen kardeşim das değilde rcf düün bence

d.a.s tavsiye etmem kule yapacaksan altına bass ustune tiz hoparlor koy twiteera gelince 2 inchlikte atsan kuleden bassdan baska tiz alamazsin bunun yoluda 2 adet 1 inch twiter koy birini ortaya digerini yukariya bak nasil olur belki boyle kule gormemissindir ama super ses verir tek tiz yetersiz geliyor ve kabinde boguluyor her hoparlore 1 tiz misali boyle olmasi gerek zaten marka olarakta tiz de de hoparlorde de p.audio challanger altina ustune ise p.audio e15 800watt i oneririm ortalarada p.audio hornlu twiter pht408 kolay gelsin iyi calismalar

elimde cok ıyı durumda sevgılı kardesım emınens hpoparlorlerın oldugu.ıkı bas ve bır tızden olusan ıkı tane kule kabınım satılıktır fıyatı 2000 tl.dır ılgını cekerse.05435104660 konusabılırız

sıfır rcf kule var 1 aylık dör düğün yaptı 2750 tl vercem bana 3400 tl yaptırdım

hocam das çok iyi bir markadır. yapacağın kabinleri markalı bir kabinden birebir ölçü alarak yapmalısın. yoksa temiz ses alamazsın. kabin işi mühendislik işidir. göz zevkine göre kabin yapılmaz. içine crossover devresi ve en az 1.5 inç tweeter takarsan bomba gibi kabinlerin olur.

Moderatör tarafında düzenlendi:

herkese cok teşekkür ederim degerli bilgileri icin..