- Enst.
- Yamaha S970 + Yamaha A2000+Emo
mütEvazı home stüdyom için bu gün kulaklık ve mixer aldım fakat kulaklık tek kelime ile hayal kırıklığıydı
mixer behringer xenyx 802 kulaklık ise behringer hps5000. mixer gayet başarılı fakat kulaklık berbat ötesi. bilgisayarda film seyretmek ve müzik dinlemek için kullandığım philips shp 1900 bile daha iyi bir sese sahip. hps5000 de volumü biraz açtığımda hemen peak yapıyor ve kafamda çok rahatsız duruyor, siz siz olun behringer kulaklık almayın derim.
şu an akg nın işimi görecek orta fiyatlı bir kaç kulaklığına bakıyorum. ürünü aldığım yer behringeri geri almayayı kabul etti ve akg alıcam. aklımda olan modellerden hangisini alacağıma karar veremedim fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum, ayrıca başka kulaklık önerileriniz varsa seve seve değerlendiririm...
1. AKG K 99
2. AKG K 530
3. AKG K 514
4. AKG K 512
şu an akg nın işimi görecek orta fiyatlı bir kaç kulaklığına bakıyorum. ürünü aldığım yer behringeri geri almayayı kabul etti ve akg alıcam. aklımda olan modellerden hangisini alacağıma karar veremedim fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum, ayrıca başka kulaklık önerileriniz varsa seve seve değerlendiririm...
1. AKG K 99
2. AKG K 530
3. AKG K 514
4. AKG K 512