deeps 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 28 Ocak 2010 Mesajlar 81 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 Konum başkent Enst. pa2x 9 Eki 2010 #1 Kubat'ın bu parçasının alt yapısını arıyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
DreamSongs **Müzik** Yönetici Administrator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 14 Tem 2008 Mesajlar 1,795 Tepkime puanı 8 Puanları 0 Konum Ankara Enst. Yamaha,Roland,Epiphone Gitar 9 Eki 2010 #2 Cevap: Kubat-Yanıyorum Hele-Yardım Baron (Adem) kardeşim bu altyapı sende vardır yardımcı olursan sevinirim konuyu açan arkadaşımdır Birde konuyu yanlış yere açtık sanırım ilgili arkadaşlar taşırsa memnun olurum selamlar...
Cevap: Kubat-Yanıyorum Hele-Yardım Baron (Adem) kardeşim bu altyapı sende vardır yardımcı olursan sevinirim konuyu açan arkadaşımdır Birde konuyu yanlış yere açtık sanırım ilgili arkadaşlar taşırsa memnun olurum selamlar...
DreamSongs **Müzik** Yönetici Administrator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 14 Tem 2008 Mesajlar 1,795 Tepkime puanı 8 Puanları 0 Konum Ankara Enst. Yamaha,Roland,Epiphone Gitar 16 Eki 2010 #3 Cevap: Kubat-Yanıyorum Hele-Yardım Orijinal altyapıyı maalesef bulamadım bununla idare et artık dostum selamlar... Kubat-Yanıyorum Hele-Karaoke.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download
Cevap: Kubat-Yanıyorum Hele-Yardım Orijinal altyapıyı maalesef bulamadım bununla idare et artık dostum selamlar... Kubat-Yanıyorum Hele-Karaoke.mp3 - 4shared.com - online file sharing and storage - download
deeps 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 28 Ocak 2010 Mesajlar 81 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 Konum başkent Enst. pa2x 20 Eki 2010 #4 Cevap: Kubat-Yanıyorum Hele-Yardım saol varol kadeşim çok hora geçti altınoluktan selamlar